Unieke naambordjes bij de voordeur

Als we ‘s ochtend vertrekken naar het werk en de voordeur uitlopen is het al lekker licht. Je hoeft niet te krabben of een paraplu mee te nemen. Is het nog nodig om een jas aan te trekken of kan het wel zonder? Ja, inderdaad het is eindelijk lente.

Lentekriebels en klusjes doen

Lente betekent voor veel mensen lekker veel buiten zijn, vaak de fiets pakken, terrasje pakken en vooral genieten van de eerste zon. Het wordt ook weer duidelijk dat er aan het huis echt wat gedaan moet worden. Het schilderwerk moet weer eens gedaan worden, het is tijd om de ramen te wassen, plantjes in de tuin en het naambordje bij de voordeur is ook aan vervanging toe. Het is zomer dus tijd om zaken buitenshuis aan te pakken.

Met de meeste klusjes kunnen we je niet direct helpen maar met het naambordje bij de voordeur weten we wel raad. Dat naambordje hangt er vaak al tientallen jaren. Deze kan je vervangen voor hetzelfde exemplaar of ga je dit keer voor een uniek naambordje. De opties zijn vandaag de dag uitgebreider dan ooit. In onze webshop vind je uiteenlopende naambordjes voor bij de voordeur van klassiek tot modern en van klein tot groot.

Wat komt er bij jouw voordeur te hangen?

We zijn altijd bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment. Naambordjes zijn trendgevoelig en hier houden we natuurlijk rekening mee. Zo zijn alle naambordjes in ons assortiment te personaliseren. Veel modellen kan je met de ontwerpmodule zelf ontwerpen. Je hebt dan volledige vrijheid en altijd een uniek ontwerp. Er is ook een deel van ons assortiment waarbij je beperkte vrijheid hebt. Je kan dan een proefdruk laten maken zodat je kan zien hoe je naambordje eruit komt te zien.

Naambord trends voor 2023

Hoewel 2023 nog vrij pril is hebben we als wel een idee welke naambordjes er dit jaar heel populair gaan zijn. We delen dit graag met je.

Zwart naambordje

Zwart naambord

Een van deze trends is een zwart naambordje. Waar we voorheen veel naambordjes van beton zagen lijkt deze trend te zijn overgeslagen naar moderne zwarte naambordjes. We hebben hier een speciale categorie aan gewijd. Deze naamborden worden gemaakt van rvs look aluminium en een worden voorzien van een mat zwarte toplaag.

Deze categorie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe modellen. De vraag naar zwarte naambordjes komt alle waarschijnlijk uit de woonbladen geslopen waarin je bijna geen pagina kan omslaan zonder een interieur te zien waarbij industriële zwarte elementen worden gecombineerd met rustige natuurlijke kleuren zoals eikenhout.

Emaille naambordje

Emaille naambord

Een andere trend die bijna tegenovergesteld is zijn emaille naamborden. Het lijkt erop alsof er een tweedeling is waarbij gekozen moet worden tussen moderne zwarte naamborden die worden gemaakt met moderne apparatuur of naamborden die op nostalgische wijze (deels met de hand) worden geproduceerd. Het leuke van emaille naamborden is dat bijna geen enkel ander materiaal emaille kan evenaren. De prachtige glans, mooie kleurcombinaties en de lichte bolling zijn kenmerkend voor emaille naambordjes. Wanneer je denk dat emaille naamborden altijd staan voor klassiek dan heb je het mis. Omdat je ook emaille naamborden naar wens kan personaliseren kan je ze zowel een klassieke als moderne stijl geven. Door te spelen met de lettertypes en kleuren maar je in een handomdraai een modern emaille naambord. 

Aluminium naambord

Het is blijvend populair en met onze nieuwe luxe bevestiging zijn de aluminium naambordjes stoerder dan ooit. Met de stoere geborstelde rvs look toplaag is dit een voordelig alternatief voor rvs. De nieuwste afstandhouders zijn van rvs maar zijn mat zwart gemaakt. Deze afstandhouders geven je naambord een moderne en industriële touch. Verder zijn de aluminium naambordjes mooi om te zien en bepaal je met de ontwerp-module helemaal zelf hoe jouw ontwerp eruit komt te zien. 

Naambord van aluminium met zwarte afstandhouders

Zwart naambord met uitgesneden opdruk

Onze zwarte naamborden waren al populair. We bieden nu nog meer stoere zwarte naamborden voor bij de voordeur aan. Dit gave naambord van zwart perspex heeft een blinde bevestiging waarbij de montage niet zichtbaar. Het heeft een blinde montage. Bij dit naambord is de opdruk niet aangebracht door het te graveren of te printen. Nee, bij deze zwarte naamborden wordt de opdruk uit het naambord gesneden. Jouw ontwerp wordt met een laser heel nauwkeurig met een laser uit het kunststof gesneden. 

Mat zwart naambord met uitgesneden opdruk