Je naambord bestellen

Sta je op het punt om een naambord voor bij de voordeur te bestellen dan ben je hier aan het juiste adres. Je vind op onze website maar liefst een assortiment van meer dan 1.000 naamborden. Er is veel keuze en daarom hebben we het bestellen zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Hoe kan je bij ons je naambord bestellen

Om ons assortiment zo duidelijk mogelijk te maken hebben we alle naamborden verdeeld in verschillende hoofdcategorieën. Je kiest eerst voor het hoofdmenu naamborden en vervolgens zie je alle naamborden per materiaal.

Het is handig om vooraf te bepalen aan welke wensen je naambord dat je wilt bestellen moet voldoen. Zo kan je stapsgewijs je naambord kiezen. Eenmaal een materiaal gekozen dan bestel je je naambord heel eenvoudig. Je ziet in het overzicht ook direct de afmetingen van ieder naambord. Je ziet hieronder de hoofdcategorieën.

Naamborden Naamborden Bij onze naamborden heeft u ruime keuze uit materialen, graveertechnieken en modellen. Start direct met het ontwerpen van je eigen persoonlijke naambord voor naast de voordeur. Naamplaatjes Naamplaatjes Als een naambord te groot is kunt u kiezen voor een naamplaatje. Deze zijn kleiner en makkelijk te plaatsen op kleine oppervlaktes. Naamplaatjes zijn er in diverse materialen en afmetingen. Huisnummers en huisnummerborden Huisnummers Laat de postbode en uw visite weten op welk huisnummer u woont met een huisnummerbord. Onze huisnummers zijn praktisch, sierlijk en verkrijgbaar in diverse materialen. Bedrijfsnaamborden Bedrijfsnaamborden Een bedrijfsnaambord is het visitekaartje van uw bedrijf. Zorg dat u makkelijk wordt gevonden met een naambord. Kies voor een standaard bedrijfsnaambord of maatwerk. Pictogrammen Pictogrammen Schitterende pictogrammen van rvs en aluminium. Deze moderne pictogrammen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en eenvoudig zelfklevend te bevestigen. Ongewenste reclame Ongewenste reclame Stop ongewenste reclame en spaar het milieu met deze nee ja bordjes. Dit is het luxe alternatief voor de Nee Ja stickers op uw brievenbus. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Veiligheidsborden Veiligheidsborden Diverse soorten veiligheidsborden die bijdragen aan de veiligheid door te waarschuwen of te verbieden. Bordjes zoals verboden te parkeren, verboden te roken, gevaar asbest. Uithangborden Uithangborden Onze uithangborden zijn verkrijgbaar in rvs en staal en zijn heel fraai om te zien. De uithangborden zijn vervaardigd uit de beste en mooiste materialen en eenvoudig te monteren. Schuifbordjes Schuifbordjes Deze handige schuifbordje zijn ideaal voor op de deur van je kantoor. Leverbaar in verschillende varianten zoals vrij - bezet, vrij - niet storen, aanwezig - afwezig of kies een eigen opdruk. Naamplaathouders Naamplaathouders Naamplaathouders zorgen ervoor dat je naamplaatje netjes wordt bevestigd en dat deze eenvoudig te vervangen is. Deze houders beschikbaar is verschillende uitvoeringen en tevens op maat te leveren. Tekstborden Tekstborden Uiteenlopende tekstborden met als doel om bezoekers te informeren over bijvoorbeeld het parkeren, aanmeren of verboden. Diverse soorten en maten borden en tafelbordjes van kunststof en aluminium. Gevelborden Gevelborden Geeft je bedrijf de aandacht die het verdient en zorg dat je vindbaar bent voor klanten. We leveren voordelige gevelborden van aluminium voorzien van een full color opdruk in verschillende kleuren en afmetingen.

Je naambord ontwerpen

Het proces van het bestellen is afhankelijk van het naambord. De meeste naamborden kan zelf direct ontwerpen in de grafische ontwerpmodule. Je ziet dan direct het eindresultaat van je naambord.

Bij Sommige naamborden kan je niet direct ontwerpen in de ontwerpmodule. Je gebruikt dan de invulvelden. Wij maken je naambord dan op basis van de gekozen opties. Wanneer je eerst een voorbeeld wilt zien dan kan je eerst een proefdruk aanvragen en daarna bestellen. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen dan staat de ontwerpstudio voor je klaar.

De laatste stap van bestellen

De laatste stap is het afrekenen. Je kan bij ons kiezen uit verschillende betaalmethoden zoals iDeal, Apple Pay, Creditcards en PayPal. Dit zijn directe betaalmethodes en je bestelling is daarmee direct betaald en je bestelling wordt daarna direct in productie genomen. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een overboeking. Je betaald dan na het bestellen van je naambord met een bankoverschrijving.

Wil je een naambord bestellen maar heb je niet het gewenste model gevonden? Neem dan even contact met ons op. Naast ons standaard assortiment bieden we ook de mogelijkheid voor het bestellen van een maatwerk naambord. De klantenservice en de ontwerpstudio staat voor u klaar.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.