Naamplaatjes

Op zoek naar een naamplaatje? U bent bij NaambordenCentrale aan het juiste adres. In onze webwinkel treft u een ruim assortiment aan naamplaatjes. Deze zijn kleiner dan naamborden en zijn daarom makkelijker te plaatsen op plekken met beperkte ruimte.

Wij bieden verschillende soorten naamplaatjes zodat de kans dat u een passend exemplaar kunt vinden groot is. U heeft keuze uit naamplaatjes van diverse hoogwaardige materialen zoals rvs, kunststof, messing en emaille.

Alle naamplaatjes zijn van hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Hier boven kunt u kiezen uit uiteenlopende naamplaatjes van het gewenste materiaal. U kunt deze personaliseren met uw eigen gegevens. Bestellen is veilig en eenvoudig en u kunt direct online afrekenen. Uw naamplaat wordt compleet geleverd inclusief bevestigingsmaterialen. Alle producten worden gratis thuisbezorgd binnen Nederland.

Het verschil tussen een naamplaatje en naambord is het formaat en de opdruk. Op naamplaatjes staan meestal alleen namen en geen huisnummers. Naamplaatjes worden vaak aangeschaft voor plaatsing bij appartementencomplexen, flats of studentenhuizen.

Naamplaatje graveren

Alle naamplaatjes worden voorzien van een gepersonaliseerde opdruk. De graveertechniek verschilt per materiaal. Zo worden rvs naamplaatje voorzien van een permanent lasergravure en worden de kunststof naamplaatje voorzien van een verdiepte gravure. Naamplaatje van aluminium en messing worden ook verdiept gegraveerd en worden hierna ingelakt met kleur. Hoewel deze kleur meestal zwart is bieden we ook de mogelijk om naamplaatjes te voorzien van andere opdruk kleuren.

Laat het ons weten als u op zoek bent naar een specifiek of afwijkende naamplaatje. Naast ons standaard assortiment bieden wij ook de mogelijkheid voor maatwerk.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.