Parkeerborden

Ben je op zoek naar een parkeerbord? Wij bieden verschillende parkeerborden met en zonder paal die je zelf kan ontwerpen. Onze parkeerborden geven duidelijk aan wie er zijn auto juist wel of juist niet op het terrein mag parkeren.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Parkeerbord

Een parkeerbord is handig op plaatsen waar je zelf liever aangeeft hoe het parkeerbeleid is. Voorkom overvolle parkeerplaatsen of andere ongemakken met een parkeerbord.

Bord parkeerplaats

Een bord voor een parkeerplaats mag niet zomaar op de openbare weg worden geplaatst. Het is verboden om zonder toestemming een parkeerbord te plaatsen. Een bord voor parkeerplaats is mag wel worden geplaatst wanneer het op eigen terrein staat. Op eigen grond bent je vrij om een parkeerbord of andere aanwijzingen te plaatsen.

P Bord

Een parkeerbord wordt ook wel een P bord genoemd. Uiteraard staat de p in dit geval voor parkeren of parking. De p in het bord wordt meestal groot en in het blauw afgebeeld zodat direct voor iedereen duidelijk is wie er juist wel of niet mag parkeren. Maar het is ook mogelijk om een parkeerbord zonder de P erop te bestellen.

Parkeerbord met of zonder paal

Wanneer de parkeerplaats naast een muur ligt heeft u voldoende aan een parkeerbord. Parkeerborden kunt u direct aan de muur bevestigen middels schroeven. Als er geen muur beschikbaar is kunt u een parkeerbord op een paal plaatsen. Standaard zijn onze paaltjes 120cm hoog. Deze zijn eenvoudig te plaatsen. Houdt er rekening mee een deel van de paal in de grond geplaatst moet worden. Er blijft voldoende hoogte over om het parkeerbord tot aan de grille van auto’s te laten komen.

Bordje laten maken

Een bordje laten maken doe je natuurlijk bij NaambordenCentrale. Dus ook voor parkeerborden ben je bij ons aan het juiste adres. Een parkeerbord kan je zelf naar wens ontwerpen met ontwerp-module. Je maakt zelf je ontwerp of laat het ontwerp kosteloos door ons maken.

Parkeerbord luxe uitstraling en duurzaam materiaal

Onze parkeerborden zijn gemaakt van Aluminium in de kleuren wit of rvs look. Uiteraard zijn deze weerbestendig en geschikt voor buitengebruik. De witte aluminium parkeerborden zijn door de contrasterende kleuren duidelijk leesbaar. De aluminium rvs kleurige parkeerborden hebben een extra luxe uitstraling. Deze hebben een geborstelde toplaag. De palen van de parkeerborden zijn gemaakt van zilverkleurig Aluminium en voorzien van een afwerkdop.

Parkeerbordjes met logo

Onze parkeerbordjes worden altijd gepersonaliseerd met je eigen opdruk. Je kan je parkeerbord opmaken naar wens. Naast parkeerborden met standaard teksten zoals Parkeren Directie, Parkeren Bezoekers, Visitors en Gereserveerd kan je ook een parkeerbord met eigen logo of tekst maken. Een parkeerbord met logo zorgt ervoor dat bezoekers direct zien waar ze moeten parkeren. Om een parkeerbord met logo te maken kan je gebruik maken van de ontwerp-module of vraag je proefdruk aan. De ontwerpstudio stuurt dan een digitaal voorbeeld van je parkeerbordje met logo.

Copyright © 2016 - 2023 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.