Parkeerborden

Parkeerborden op paal

Bent u op zoek naar een parkeerbord of parkeerpaal? Onze parkeerborden geven duidelijk aan wie er op uw terrein mag parkeren.

Parkeerborden zijn handig op plaatsen waar u zelf liever aangeeft wie er wel of niet mag parkeren. Voorkom overvolle parkeerplaatsen of andere ongemakken met een parkeerbord.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Parkeerbord met of zonder paal

Wanneer de betreffende parkeerplaats naast een muur ligt heeft u voldoende aan een parkeerbord. Parkeerborden kunt u direct aan de muur bevestigen middels schroeven. Als er geen muur beschikbaar is kunt u een parkeerbord op een paal plaatsen. Standaard zijn onze paaltjes 120cm hoog. Deze zijn eenvoudig te plaatsen. Houdt er rekening mee een deel van de paal in de grond geplaatst moet worden. Er blijft voldoende hoogte over om het parkeerbordje tot aan de gril van auto’s te laten komen. 

Luxe uitstraling en duurzaam

Onze parkeerborden zijn gemaakt van Aluminium in de kleuren wit of rvs look. Uiteraard zijn deze weerbestendig en geschikt voor buitengebruik. De witte aluminium parkeerborden zijn door de contrasterende kleuren duidelijk leesbaar. De aluminium rvs kleurige parkeerborden hebben een extra luxe uistraling. Deze hebben een geborstelde toplaag. De palen van de parkeerborden zijn gemaakt van zilverkleurig Aluminium en voorzien van een afwerkdop.

Standaard en met eigen tekst

De parkeerborden worden voor u gepersonaliseerd. U heeft daarmee keus uit standaard teksten zoals Parkeren Directie, Parkeren Bezoekers, Visitors, Gereserveerd, deze parkeerplaats is alleen voor bezoekers van. U heeft ook de mogelijkheid om zelf een parkeerbord te ontwerpen. Zo kunt u bijvoorbeeld een parkeerbord met eigen logo, tekst of kenteken maken.

Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.