Pictogrammen

Om snel en in één oogopslag een situatie te verduidelijken, is er weinig handiger en efficiënter dan een pictogram. Als u in een restaurant zit wilt u snel naar de wc kunnen en het welbekende symbool stuurt u meteen de juiste richting op. Of wat te denken van een brandtrap in een hoog flatgebouw? Een helder en duidelijk bordje kan in zo’n geval zelfs levens redden.

Bent u zelf ook op zoek naar een pictogram voor uw bedrijf, of gewoon voor thuis? Dan bent u bij NaambordenCentrale aan het juiste adres. Wij bieden verschillende pictogrammen, die worden vervaardigd van aluminium, roestvrij staal (rvs) of emaille. Deze hoogwaardige materialen staan garant voor een kwalitatief hoogwaardig product, dat lange tijd meegaat.

Verzorgde aanduiding

Deze ronde pictogrammen hebben een diameter van 83 mm en zijn lekker groot zodat je ze niet over het hoofd kan zien. Ze zijn gemaakt van rvs en zijn mooi om te zien en het zorgt voor een verzorgde aanduiding.

Zelfklevend

Het bevestigen is heel eenvoudig. De achterzijde van de pictogrammen wordt namelijk voorzien van een zelfklevend stripje. Hierdoor kan je het pictogram zonder te boren en schade aan te brengen op de deur bevestigen.

Eigen ontwerp pictogram

De kans bestaat dat een specifiek pictogram ontbreekt. Dat is meestal geen probleem want het is mogelijk om je eigen pictogram te ontwerpen met een eigen tekst.

Wil je net iets meer en heb je hele specifieke wens? In dat geval kan de ontwerpstudio een ontwerp voor je maken.

Copyright © 2022 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.