Merknaamplaatje

Bent u op zoek naar een merkplaatje of naamplaatje met merknaam voor op uw producten of kleding? NaambordenCentrale is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van naamplaatjes voor uiteenlopende toepassingen voorzien van uw bedrijfslogo.

Merkplaatje aluminium

Hay End Audio

Op de afbeeldingen ziet u de merkplaatjes die wij hebben gemaakt voor Hay End Audio: distributeur van High-End audio apparatuur zoals buizenproducten en luidsprekers. Deze apparatuur is voorzien van een zelfklevend Aluminium (rvs look) merkplaatje waarbij het logo en de tekst in gegraveerd en ingelakt is.

Merknaamplaatje van rvs of andere materialen

Van welk materiaal wil u een Merknaamplaatje? Wij maken naamplaatjes van diverse materialen zoals Aluminium, RVS en Kunststof. Vrijwel alle mogelijkheden zijn mogelijk. De keuze van het materiaal hangt meestal af van de gewenste uitstraling en toepassing.

Merkplaatje gelaserd of voorzien van kleur

Merknaamplaatjes kunnen op verschillende manieren worden gemaakt. Of het nu gaat om graveren in zwart of verdiept gegraveerd en vervolgen inlakken met zwart of meerdere kleuren. Wij geven u hierin graag advies.

De juiste afwerking voor het perfecte merknaamplaatje

Een merknaamplaatje kan worden voorzien van uw bedrijfslogo maar ook van bijvoorbeeld de namen van uw medewerkers. Uiteraard is een combinatie daarvan ook mogelijk. Wilt u deze plaatjes bevestigen op kleding? Wij kunnen deze naamplaatjes (badges) ook voorzien van een magneetbevestiging.

Direct contact of een offerte aanvragen

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag op het gebied van merknaamplaatjes. Bel 085 40 126 43 of stuur een mail naar sales@naambordencentrale.nl

 

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.