Naamplaatjes presentiebord aanwezigheidsbord

Presentiebord met gegraveerde naamplaatjes

Eens in de zoveel tijd is het nodig om de naamplaatjes van je presentiebord te vernieuwen. We noemen het meestal een presentiebord maar soms ook wel aanwezigheidsbord of aan- en afwezigheidsbord. Afijn, vroeg of laat moet er vaak een aanpassing in de naamplaatjes gedaan worden. De redenen lopen: nieuwe leerkracht of medewerker of alle naamplaatjes even netjes maken.

Het graveren van een of meerdere naamplaatjes voor een aanwezigheidsbord - presentiebord doe je snel en eenvoudig bij NaambordenCentrale. Meestal is het systeem geschikt voor het plaatsen van een kunststof naamplaatje. De opdruk is meestal een naam of vrij-bezet maar mag ook wat anders bevatten.

Wat voor een naamplaatjes past er in een presentiebord

De afmetingen van een naamplaatje voor in een presentiebord is meestal 12 x 2 cm (120 x 20 mm) maar we maken ook naamplaatjes voor in een aan- en afwezigheidsbord van 15 x 2 cm (150 x 20 mm). We maken je naamplaatje altijd passend. Iedere afmeting is daarom mogelijk. De kleur van kunststof naamplaatjes is veelal wit, zilver of zwart maar ook andere kleuren of een combinatie van kleuren zijn mogelijk. We gebruiken een dikte van 1,6 mm (wordt vaak ook als 2 mm vermeld) zodat het naamplaatje goed kan schuiven wanneer je deze wilt veranderen van aanwezig naar afwezig of andersom.

Meestal worden de naamplaatjes gegraveerd en met een opdruk geleverd. Maar wanneer je vaak te maken heb met wijzigingen wordt er vaak gekozen om blanco naamplaatjes voor in het aanwezigheidsbord te bestellen. Je kan deze dan voorzien van een sticker of label die je zelf maakt en op het blanco naamplaatje bevestigd.

Direct je naamplaatjes bestellen

Wij maken naamplaatjes voor alle systemen waaronder presentieborden - aanwezigheidsbord van:

  • Smit Visual
  • ATV
  • Menoor

Als je meer wilt weten over naamplaatjes voor in presentiebord of aanwezigheidsbord kan je het beste even contact met ons opnemen. We vertellen je er graag meer over. Wil je direct een naamplaatjes bestellen dan kan je dit doen via onze webshop.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.