Bedrijfsnaamborden Acrylaat

Bedrijfsnaambord Acrylaat

Ben u op zoek naar een representatief bedrijfsnaambord? Kies dan voor een bedrijfsnaambord van Acrylaat. Dit mooi afgewerkte heldere kunststof wordt voorzien van een full color print aan de achterzijde. Wij maken gebruik van een extra dikke kwaliteit van 10 mm en voorzien het naambord van luxe rvs afstandhouders.

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Acrylaat voor een representatief en luxe uitstraling

Een bedrijfsnaambord van Acrylaat heeft een representatieve en luxe uitstraling. Een Acrylaat naambord wordt tot in de puntjes afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit printtechniek dat zelfs wit kan printen. Daarnaast voorzien wij de achterzijde standaard van een zandstraalfolie. Hierdoor laat het naambord wel licht door maar is de muur niet zichtbaar. Hierdoor komt uw logo altijd mooi uit. De luxe afstandhouders zorgen ervoor dat uw naambord 1cm van de muur af komt.

Gratis ontwerp

Heeft u geen kant en klaar ontwerp? De ontwerpstudio neemt het ontwerpen van uw bedrijfsnaambord voor u uit handen. Zo bent u verzekerd van een professioneel design en krijgt u altijd een proefdruk.

Copyright © 2016 - 2023 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.