Bedrijfsnaamborden Acrylaat

Bedrijfsnaambord Acrylaat

Ben u op zoek naar een representatief bedrijfsnaambord? Kies dan voor een bedrijfsnaambord van Acrylaat. Dit mooi afgewerkte heldere kunststof wordt voorzien van een full color print aan de achterzijde. Wij maken gebruik van een extra dikke kwaliteit van 10 mm en voorzien het naambord van luxe rvs afstandhouders.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Acrylaat voor een representatief en luxe uitstraling

Een bedrijfsnaambord van Acrylaat heeft een representatieve en luxe uitstraling. Acrylaat wordt tot in de puntjes afgewerkt. We maken gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit printtechniek waarbij we zelfs de kleur wit als drukkleur kunnen aanbrengen. Ook kunnen wij de achterzijde voorzien van een luxe zandstraalfolie. Hierdoor laat het naambord wel licht door maar is de muur erachter minder goed zichtbaar. Hierdoor komt de opdruk zoals logo of tekst mooier uit. De luxe rvs afstandhouders zorgen ervoor dat uw naambord 1,5 cm van de muur af komt.

Acrylaat bedrijfsnaambord met zandstraalfolie
Acrylaat bedrijfsnaambord met zandstraalfolie
Acrylaat bedrijfsnaambord helder
Acrylaat bedrijfsnaambord helder

Gratis ontwerp

Heeft u geen kant en klaar ontwerp? De ontwerpstudio neemt het ontwerpen van uw bedrijfsnaambord voor u uit handen. Zo bent u verzekerd van een professioneel design en krijgt u altijd een proefdruk.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.