Naambord voor je huis

Naambordje huis

Op zoek naar een naambord of naamplaat voor je huis? Bij NaambordenCentrale ben je aan het juiste adres wanneer je een naambord gaat uitzoeken.

Met een assortiment van meer dan 1.000 verschillende naamplaten en naamborden van uiteenlopende materialen zoals rvs, aluminium, messing en plexiglas is er altijd wel een naambord te vinden die in de smaak valt en bij jouw huis past.

Je naambord met eigen ontwerp

Wanneer je een mooie passend naambord voor je huis hebt gevonden kun je deze naar wens personaliseren. Bij de meeste naamborden heb je de mogelijkheid om zelf je ontwerp te maken. Met de eenvoudige ontwerp-module ontwerp je het naambord helemaal naar eigen smaak. Zo bepaal je bijvoorbeeld het lettertype, waar je de tekst plaatst en kan je werken met afbeeldingen. Je ziet direct hoe je naambord eruit komt te zien. Wanneer je naambord eenmaal naar wens is bestel je deze direct online.

Naambord voor je huis laten ontwerpen

Wil je liever niet zelf je ontwerp maken? Dan kun je kosteloos een proefdruk aanvragen en door de ontwerpstudio een ontwerp laten maken. Aan de hand van je wensen maken we dan een voorbeeld. We sturen het ontwerp digitaal per e-mail samen met de instructies over hoe te bestellen of een wijziging aan te vragen.

Veilig betalen en gratis verzending

Afrekenen is eenvoudig en veilig. We bieden veel directe betaalmethoden aan zoals iDeal, Paypal, Creditcard, Apple Pay. Wil je liever overmaken dan is dat ook mogelijk. Wanneer je naambord geproduceerd is wordt deze zo snel mogelijk verzonden. Je betaald bij ons geen verzendkosten wanneer we je naambord binnen Nederland versturen. In de meeste gevallen past het pakketje door de brievenbus. Je ontvangt je nieuwe naambord compleet met de benodigde bevestigingsmaterialen.

Hulp bij het vinden van naambord voor je huis?

Is het nog niet gelukt om een schikt naambord te vinden? Heb je vragen over de naamborden? Dan staat de klantenservice je telefonisch, per mail of chat voor je klaar.

Copyright © 2022 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.