Naambord bedrukken

Bedrukt naambord

Wanneer je een naambord wilt laten bedrukken ben je hier aan het juiste adres. Wij drukken naamborden van diverse uiteenlopende materialen. Wij bedrukken naamborden voor particuliere en zakelijke klanten van kleine naambordje bij de voordeur tot aan grote gevelborden. Lees meer over naambord bedrukken

Er bestaat wat verwarring over wat er wordt bedoeld met bedrukken. De een ziet bedrukken als het aanbrengen van een opdruk. De ander bedoelt met bedrukken het aanbrengen van een print op een naambord. Op deze pagina bedoelen we met bedrukken het voorzien van naamborden door middel van een print of sublimatie.

Er zijn talloze technieken om een naambord te voorzien van een opdruk. Iedere techniek heeft zijn voor- en nadelen. Laten we voorop stellen dat het bedrukken van een naambord vandaag de dag meer regel dan uitzondering is. Dit heeft onder meer te maken met de kwaliteit van de druktechniek en het goedkoper worden van apparatuur waardoor het ook voor kleinere bedrijven binnen handbereik is gekomen en toepasbaar is geworden.

Een greep uit de naamborden die wij bedrukken

We kunnen verschillende materialen bedrukken. Hieronder een greep uit de verschillende producten die we bedrukken bedrukken.

Voordelen van bedrukken

Een van de grootste voordelen van een naambord bedrukken is dat het volledig proces digitaal is. Daarmee kan een digitaal opgemaakt beeld direct op het naambord worden overgebracht. Wanneer je bijvoorbeeld een naambord zelf ontwerpt kunnen we dit ontwerp veelal zonder al te veel handelingen aanbrengen. Wat je maakt is wat krijgt.

Er zijn grafisch gezien veel meer mogelijkheden. Zo kunnen we een naambord maken met oneindig veel kleuren. Een kleurverloop bedrukken in een logo is geen enkele uitdaging. Zo rekenen we altijd een vaste prijs ongeacht het aantal kleuren. Ook het bedrukken met wit als drukkleur is mogelijk.

Een bedrukt naambord is na het drukken als bijna klaar. Dankzij ingebouwde uv lampen is de inkt nagenoegen direct droog. Ook is er bij het bedrukken geen droogtijd wanneer er wordt gewerkt met meerdere lagen. Hierdoor is de levertijd aanzienlijk sneller en het proces minder arbeidsintensief.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.