Uithangborden

Wij leveren diverse uithangborden van staal met een prachtige ouderwetse uitstraling. ieder uithangbord is met de grootste zorg samengesteld en kan naar wens worden ontworpen. Dat ontwerpen kan je helemaal zelf doen met de ontwerp-module.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Uithangbord laten maken

Heb je altijd al een uithangbord thuis bij je voordeur of bij je winkel willen hebben? Je kan bij ons je eigen uithangbord laten maken. De enige voorwaarde is de beschikbare ruimte. Een uithangbord wordt namelijk haaks op de muur gemonteerd en je hebt daarom wel een geschikte woning nodig om een uithangbord te kunnen plaatsen. Een uithangbord is een naambord die aan een frame hangt. Bij onze stalen uithangborden wordt zowel het frame als het onderbord in dezelfde kleur uitgevoerd. Het vormt daarmee een mooi geheel.

Uithangbord oude stijl

Onze ambachtelijke uithangborden zijn gemaakt van staal in de kleuren zwart, oud blauw en grachten groen. Door de coating lijkt het alsof deze uithangborden zijn gemaakt van gietijzer. Zowel het ophangframe als het uithangbord zijn voorzien van een roestbestendige poedercoating voor een gave uitstraling en een lange levensduur. Er wordt een opdruk van een hoge kwaliteit vinyl aangebracht. Dit is geen goedkope plakletter maar een echte goede kwaliteit letter die bijzonder lang mooi blijft. Bij de uithangborden waarbij de opdruk van twee kanten zichtbaar is wordt de opdruk dubbelzijdig aangebracht.

Uithangbord met logo

Onze uithangborden zijn ook geschikt voor het plaatsen van een logo. Dat maakt onze uithangborden ook geschikt wanneer je bijvoorbeeld een winkel hebt. We kunnen je uithangbord dus voorzien van je bedrijfsnaam, slogan en of logo. Meestal zetten we het logo om zodat we met een vaste kleur kunnen werken. Dat geeft meestal het beste resultaat. Het plaatsen van een logo op een uithangbord kan alleen op aanvraag. Vraag gerust even een proefdruk aan zodat wij kunnen kijken of het logo op het uithangbord kan worden geplaatst.

Je eigen uithangbord ontwerpen

Wat is er nou leuker dan je eigen uithangbord ontwerpen? Begin direct met het personaliseren van je uithangbord. Gebruik onze ontwerp-module van je eigen ontwerp. Kom je er niet uit of wil je het ontwerp liever aan een echte ontwerper overlaten? Wij helpen je graag verder met een digitale proefdruk. Kosteloos en vrijblijvend.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.