Naambord voordeur industrieel

De industriële stijl is de afgelopen jaren populair geworden. Dat zie je terug in kroegen, restaurants en voornamelijk in huizen. Woonbladen staan vol met woningen die Industrieel zijn ingericht. De kleur zwart en rvs kleur of een combinatie daarvan is de trend van nu. En deze stoere trend beperkt zich niet alleen tot binnen want ook buiten bij de voordeur zet deze trend zich voor. Zo bieden we industriële naambordjes voor bij de voordeur van verschillende materialen.

Wat maakt een naambord industrieel

Bij voordeur naamborden met een industriële uitstraling maken we vaak gebruik van zwarte of rvs kleurige materialen die met elkaar worden gecombineerd. We gebruiken hiervoor materialen zoals rvs, staal, aluminum of beton. Industrieel staat voor stoere en harde materialen gebaseerd op fabrieksgebouwen. Het is niet per definitie een combinatie van bepaalde materialen te zijn. Zo kunnen we bijvoorbeeld een zwaar en stoer lettertype gebruiken of mooie zwarte afstandhouders toepassen. Hierdoor zijn ook naamborden voor bij de voordeur van andere materialen zoals bijvoorbeeld plexiglas geschikt om een stoer industrieel ontwerp op toe te passen.

Welke naamborden passen goed bij deze stijl?

Zwart naambord industrieel

Naambord zwart

Bij deze nieuwe lijn zwarte naamborden wordt mat zwart en rvs look gecombineerd. Hierdoor ontstaat een stoere industriële uitstraling. Deze naamborden zijn een prachtige aanwinst voor bij de voordeur. De toplaag is mat zwart en de opdruk verschijnt in rvs look.

Naambord plexiglas industrieel

Naambord plexiglas

Hoewel plexiglas niet direct een industriële uitstraling heeft is het materiaal perfect voor een stoer ontwerp. Door gebruik te maken van mooi zwarte letters en een zwaar lettertype maak je zelf in een handomdraai een gaaf naambord voor bij de voordeur.

Zwart huisnummer industrieel

Huisnummerbord zwart

Wanneer je niet alleen op zoek bent naar een industrieel naambordje voor bij de voordeur maar ook naar een huisnummerbord dan zijn dit de juiste huisnummerborden. Deze huisnummers zijn mat zwart van kleur en hebben een huisnummer die is uitgespaard en daardoor een rvs kleur krijgen.

Naambord rvs look industrieel

Naambord rvs look

Deze stoere naambordjes van rvs look maak je zelf in de gewenste stijl. Je maak hier snel en eenvoudig een stoer industrieel voordeur naambord van. Gebruik zwarte letter en een zwaar lettertype en je naambordje is stoer. Je kunt ook kiezen voor modellen met zwarte afstandhouders. 

5 TIPS voor een industrieel ontwerp

Ontwerp industrieel naambord voordeur

Ga je zelf aan de slag met een industrieel ontwerp voor je naambord? Met deze tips gaat het je lukken om je eigen voordeur naambord een industriële uitstraling te geven:

 • Gebruik een zwaar lettertype. Dit geeft een stoere look aan je naambord. Gebruik bijvoorbeeld een van de volgende lettertypen die beschikbaar zijn in de naamborden ontwerpmodule: 
  1. Aldo
  2. Arvo
  3. Bebas neu
  4. Boston traffic
  5. Clarendon
  6. Freshman
  7. Stencil
  8. Zurich
 • Maak de tekst lekker groot. Kleine letters maken je naambord minder krachtig. Probeer ook eens met alleen hoofdletters te werken en kijk wat het resultaat is;
 • Beperk het gebruik van kleur of gebruik nog liever geen kleur. Gebruik zwart of wit om het ontwerp eenvoudig en stoer te houden;
 • Gebruik geen afbeeldingen. Is het toch nodig om een afbeelding te gebruiken? Kies dan een afbeelding met strakke lijnen en weinig rondingen;
 • Probeer zo min mogelijk tekst te gebruiken. Probeer bijvoorbeeld eens om bijvoorbeeld Jolein en Pieter Staal aan te passen naar FAM. STAAL.

Heb je verder vragen over het ontwerpen van een naambord voor de voordeur dan kan je ook altijd je vraag stellen aan de ontwerpstudio. Of bel, mail of chat met de klantenservice.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.