Huisnummers Zwart

Trends volgens elkaar snel op. En wanneer je denk dat dit bij huisnummers niet echt niet geval is heb je het mis. Hoewel veel huisnummerborden door de jaren heen hetzelfde zijn gebleven zien we steeds meer vraag naar zwarte huisnummers. Nu is er op zich niets nieuws aan een zwart huisnummer. We leveren deze tenslotte al jaren. Maar door de toegenomen vraag hebben we ons assortiment huisnummer zwart verder uitgebreid en gemoderniseerd.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Huisnummerbord zwart bij de voordeur

Zwarte producten zoals een zwart huisnummerbord is steeds meer in trek. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de woontrend waarbij hout en zwarte industriële elementen worden gecombineerd. Het begon met stoere zwarte taatsdeuren en kasten maar steeds vaker worden ook andere elementen in huis zwart. We zien dat deze trend ook de deur is uitgegaan want ook buitenshuis zoals bij de voordeur is de zwarte industriële trend zichtbaar. Zo leveren we opvallend vaak een zwart naambord of een zwart huisnummer uit. Maar ook onze nieuwe afstandhouders zwart worden steeds vaker verkocht.

Zwart huisnummer(bord) bestellen

Wanneer je een huisnummer zwart wilt gaan bestellen bieden we twee mogelijkheden. We gebruiken namelijk de termen huisnummer en huisnummerbord door elkaar. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. We bieden een uitgesneden zwart huisnummer die we volledig mat zwart hebben gemaakt. Deze huisnummers zijn bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld op een stenen geven te plaatsen. Wanneer je op een huisnummer woont met meerdere cijfers dan heb je dus meerdere losse huisnummers nodig.

Een huisnummerbord is een bordje met daarop het huisnummer. Voor het maken van dit huisnummerbord gebruiken we als basis een huisnummerbord van rvs-look aluminium. We voorzien de toplaag van een mat zwarte opdruk. Het bedrukken ziet er nagenoegen hetzelfde uit als zwart staal. Een van de voordelen van het zwart aanbrengen is dat we het huisnummer kunnen uitsparen. Alle delen van het nummerbord worden bedrukt met uitzondering van het huisnummer zelf. Het effect is dat het huisnummer zelf een stoere rvs kleur krijgt.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.