Naamplaatjes RVS

Bent u op zoek naar een rvs naamplaatje? Dan bent u bij NaambordenCentrale aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan RVS naamplaatjes van de beste kwaliteit. Als een groter formaat wenst adviseren wij u een RVS naambord.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Luxe rvs naamplaatjes

Een naamplaatje van RVS heeft een aantal voordelen. Op de eerste plaats heeft rvs een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast is het weerbestendig waardoor deze naamplaatjes vele jaren mooi blijven. De opdruk op deze naamplaatjes wordt altijd aangebracht middels lasergraveertechniek. Wij graveren met de meest geavanceerde techniek die garant staat voor een prachtige opdruk die zeer nauwkeurig wordt aangebracht. Daarnaast maken wij gebruik van een hoge kwaliteit rvs dat weerbestendig is en hierdoor niet roest. Dit type kan daarom zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Wanneer kies je voor een rvs naamplaatje

Een rvs naamplaatje is altijd een goed idee. Maar hoe kies je nou het juiste materiaal voor je naamplaatje. Tenslotte zijn er naamplaatjes in veel verschillende materialen te leveren. Alle materialen hebben specifieke eigenschappen en als je wilt kan je een hele studie maken van het bepalen van het juiste materiaal. Meestal wordt er voor rvs gekozen omdat het er gewoonweg heel mooi uit ziet. Een naamplaatje van rvs is tenslotte heel kenmerkend en voor de meeste mensen heel herkenbaar. Het past daarnaast heel goed bij een moderne omgeving waarbij bijvoorbeeld een rvs brievenbus, deurbel of buitenlamp wordt gebruikt. Maar ook wanneer dit niet het geval is kan een naamplaatje van rvs een hele goede optie zijn.

Zelf ontwerpen

Alle RVS naamplaatjes in deze categorie kun je helemaal naar wens personaliseren. Met het personaliseren bedoelen we dat je zelf je ontwerp kan maken met de ontwerp-module. De opties bij de rvs naamplaatjes bestaan uit het bepalen van de gewenste bevestiging en het kiezen van het gewenste lettertype. Ook kan je een symbool plaatsen zoals een pijltje of een hartje. Wij tonen standaard de meest voorkomende opdruk als voorbeeld. Indien u je andere opdruk wenst is dat geen probleem en kan je deze zelf aanpassen. Het is met de ontwerp-module niet mogelijk om je eigen bestand te uploaden. Wanneer je bijvoorbeeld een logo wilt plaatsen vragen we je om eerst even contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Door de beperkte grootte van de rvs naamplaatjes is het niet altijd mogelijk. Omdat we de rvs naamplaatjes voorzien van een lasergravure is de opdruk antraciet/zwart van kleur. Je hebt daarom niet de mogelijkheid om te kiezen voor een opdruk met andere kleuren.

RVS naamplaatje monteren

Bij vrijwel alle rvs naamplaatjes kan je zelf kiezen hoe je het wilt bevestigen. We bieden bij bijna alle modellen de keuze uit een bevestiging middels boorgaten en schroeven en een zelfklevende achterzijde. Welke optie je kiest is afhankelijk van de plaats waar je het naamplaatje wilt monteren. We adviseren de zelfklevende optie te kiezen wanneer je het naamplaatje gaat bevestigen op een gladde ondergrond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plaatsing op het kozijn, brievenbus of een trespa plaat. Wanneer je het naamplaatje wilt gaat bevestigen op een ondergrond die wat ruwer zoals op bakstenen dan adviseren we eigenlijk altijd de optie met boorgaten en schroeven. We leveren dan een setje rvs schroeven met pluggen mee. Na ontvangst kan je direct je naamplaatje gaan monteren.

Naamplaatje in diverse afmetingen

We bieden rvs naamplaatjes in verschillende afmetingen. We hebben hierbij een selectie gemaakt van uiteenlopende maten die veel worden gevraagd. Ben je op zoek bent naar grotere naamplaajes? Kijk dan ook even bij de rvs naamborden. De maten die we direct uit voorraad kunnen leveren zijn:

  • 8 x 2 cm
  • 10 x 2,5 cm
  • 12 x 3 cm
  • 11 x 4 cm
  • 13,7 x 5 cm
  • 14,5 x 3 cm
  • 11 x 5,5 cm
  • 15 x 5 cm
  • 16 x 9 cm
  • 20 x 12 cm

Wil je een maatwerk rvs naamplaatje in een andere afmeting dan vragen we je even contact met ons op te nemen. Het is op bestelling mogelijk om afwijkende maten of met specifieke boorgaten te leveren.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.