Naambord ontwerpen

Je eigen naambord ontwerpen en bestellen

Wanneer je een naambord voor naast de voordeur van je huis gaat bestellen wil je dit natuurlijk zo persoonlijk en naar eigen wens maken. Je kan bij ons je eigen naambord ontwerpen zodat het helemaal naar jouw wens is. Het ontwerpen van je naambord is kinderlijk eenvoudig. Je kan bij ons online ontwerpen en je hebt geen speciale software nodig.

Eigen ontwerp op rvs naambord

Met een assortiment van meer dan 1000 naamborden is de keuze bijzonder groot. Een van de meest populaire materialen voor naamborden is rvs. Het is mogelijk om alle rvs naamborden zelf te ontwerpen. Bij rvs wordt je eigen ontwerp aangebracht middels graveren met een laser of met hoogwaardig vinyl. Bij de bedrijfsnaamborden van rvs wordt er ook gewerkt met printtechniek om zo bijvoorbeeld een logo aan te brengen. Ongeacht de techniek doen we dit heel nauwkeurig zodat je eigen ontwerp 1-op-1 wordt overgezet op je rvs naambord.

Naamborden Naamborden Bij onze naamborden heeft u ruime keuze uit materialen, graveertechnieken en modellen. Start direct met het ontwerpen van je eigen persoonlijke naambord voor naast de voordeur. Naamplaatjes Naamplaatjes Als een naambord te groot is kunt u kiezen voor een naamplaatje. Deze zijn kleiner en makkelijk te plaatsen op kleine oppervlaktes. Naamplaatjes zijn er in diverse materialen en afmetingen. Huisnummers en huisnummerborden Huisnummers Laat de postbode en uw visite weten op welk huisnummer u woont met een huisnummerbord. Onze huisnummers zijn praktisch, sierlijk en verkrijgbaar in diverse materialen. Bedrijfsnaamborden Bedrijfsnaamborden Een bedrijfsnaambord is het visitekaartje van uw bedrijf. Zorg dat u makkelijk wordt gevonden met een naambord. Kies voor een standaard bedrijfsnaambord of maatwerk. Pictogrammen Pictogrammen Schitterende pictogrammen van rvs en aluminium. Deze moderne pictogrammen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en eenvoudig zelfklevend te bevestigen. Ongewenste reclame Ongewenste reclame Stop ongewenste reclame en spaar het milieu met deze nee ja bordjes. Dit is het luxe alternatief voor de Nee Ja stickers op uw brievenbus. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Veiligheidsborden Veiligheidsborden Diverse soorten veiligheidsborden die bijdragen aan de veiligheid door te waarschuwen of te verbieden. Bordjes zoals verboden te parkeren, verboden te roken, gevaar asbest. Uithangborden Uithangborden Onze uithangborden zijn verkrijgbaar in rvs en staal en zijn heel fraai om te zien. De uithangborden zijn vervaardigd uit de beste en mooiste materialen en eenvoudig te monteren. Schuifbordjes Schuifbordjes Deze handige schuifbordje zijn ideaal voor op de deur van je kantoor. Leverbaar in verschillende varianten zoals vrij - bezet, vrij - niet storen, aanwezig - afwezig of kies een eigen opdruk. Naamplaathouders Naamplaathouders Naamplaathouders zorgen ervoor dat je naamplaatje netjes wordt bevestigd en dat deze eenvoudig te vervangen is. Deze houders beschikbaar is verschillende uitvoeringen en tevens op maat te leveren. Tekstborden Tekstborden Uiteenlopende tekstborden met als doel om bezoekers te informeren over bijvoorbeeld het parkeren, aanmeren of verboden. Diverse soorten en maten borden en tafelbordjes van kunststof en aluminium. Gevelborden Gevelborden Geeft je bedrijf de aandacht die het verdient en zorg dat je vindbaar bent voor klanten. We leveren voordelige gevelborden van aluminium voorzien van een full color opdruk in verschillende kleuren en afmetingen.

Naambord voordeur ontwerpen met ontwerpmodule

De meeste producten zijn inmiddels voorzien van de product designer. Hiermee kan je zelf je ontwerp maken. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het gekozen product. Zo bieden we onder andere de mogelijkheid om je ontwerp te voorzien van figuren van een hartje, hond, paard en verschillende tekens zoals pijlen. Ook is het bij bepaalde producten mogelijk om een afbeelding te uploaden. Bij alle naamborden kan je tijdens het ontwerpen lettertypes kiezen.

Mogelijkheden product designer:

  • Lettertype kiezen
  • Kleuren kiezen
  • Afbeelding uploaden
  • Tekens en iconen kiezen
  • Kaders maken
  • Verschillende lagen aanmaken

Wat is er mogelijk wanneer ik niet zelf kan ontwerpen

In sommige gevallen is het niet mogelijk om je eigen naambord online te ontwerpen. Dat komt bijvoorbeeld door de productietechniek of omdat wij de product designer nog niet hebben toegepast op het product. Dat In dat geval helpen we je graag met het ontwerp. Bij ieder product dat kan worden gepersonaliseerd treft u de knop “Proefdruk aanvragen”. We sturen vervolgens vrijblijvend een digitale proefdruk per e-mail.

Eigen ontwerp insturen

Heeft u bijvoorbeeld zelf al een ontwerp gemaakt? Dan kijken wij graag of het mogelijk is om dit toe te passen op het naambord. We geven graag advies omdat niet altijd alles mogelijk is of zorgt voor een mooi eindresultaat. Wanneer je een eigen ontwerp wilt insturen dan kun je het ontwerp het beste per e-mail naar de klantenservice sturen. We controleren dan of de kwaliteit voldoende is en we geven u dan graag advies. We kunnen ook helpen met het naambord ontwerpen. Als het ontwerp op het naambord kan worden toegepast dan ontvang je van ons ook natuurlijk ook een vrijblijvende proefdruk.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.