Naambord ontwerpen

Wanneer je een naambord voor naast de voordeur van je huis gaat bestellen wil je dit natuurlijk zo persoonlijk en naar eigen wens maken. Je kan bij ons je eigen naambord ontwerpen zodat het helemaal naar jouw wens is. Het ontwerpen van je naambord is kinderlijk eenvoudig. Je kan bij ons online ontwerpen en je hebt geen speciale software nodig.

Eigen ontwerp op rvs naambord

Met een assortiment van meer dan 1000 naamborden is de keuze bijzonder groot. Een van de meest populaire materialen voor naamborden is rvs. Het is mogelijk om alle rvs naamborden zelf te ontwerpen. Bij rvs wordt je eigen ontwerp aangebracht middels graveren met een laser of met hoogwaardig vinyl. Bij de bedrijfsnaamborden van rvs wordt er ook gewerkt met printtechniek om zo bijvoorbeeld een logo aan te brengen. Ongeacht de techniek doen we dit heel nauwkeurig zodat je eigen ontwerp 1-op-1 wordt overgezet op je rvs naambord.

Naambord voordeur ontwerpen met ontwerpmodule

De meeste producten zijn inmiddels voorzien van de product designer. Hiermee kan je zelf je ontwerp maken. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het gekozen product. Zo bieden we onder andere de mogelijkheid om je ontwerp te voorzien van figuren van een hartje, hond, paard en verschillende tekens zoals pijlen. Ook is het bij bepaalde producten mogelijk om een afbeelding te uploaden. Bij alle naamborden kan je tijdens het ontwerpen lettertypes kiezen.

Mogelijkheden product designer:

  • Lettertype kiezen
  • Kleuren kiezen
  • Afbeelding uploaden
  • Tekens en iconen kiezen
  • Kaders maken
  • Verschillende lagen aanmaken

Wat is er mogelijk wanneer ik niet zelf kan ontwerpen

In sommige gevallen is het niet mogelijk om je eigen naambord online te ontwerpen. Dat komt bijvoorbeeld door de productietechniek of omdat wij de product designer nog niet hebben toegepast op het product. Dat In dat geval helpen we je graag met het ontwerp. Bij ieder product dat kan worden gepersonaliseerd treft u de knop “Proefdruk aanvragen”. We sturen vervolgens vrijblijvend een digitale proefdruk per e-mail.

Eigen ontwerp insturen

Heeft u bijvoorbeeld zelf al een ontwerp gemaakt? Dan kijken wij graag of het mogelijk is om dit toe te passen op het naambord. We geven graag advies omdat niet altijd alles mogelijk is of zorgt voor een mooi eindresultaat. Wanneer je een eigen ontwerp wilt insturen dan kun je het ontwerp het beste per e-mail naar de klantenservice sturen. We controleren dan of de kwaliteit voldoende is en we geven u dan graag advies. We kunnen ook helpen met het naambord ontwerpen. Als het ontwerp op het naambord kan worden toegepast dan ontvang je van ons ook natuurlijk ook een vrijblijvende proefdruk.