Naamborden Hout

Naamborden van hout

Een naambord van hout heeft een natuurlijke uitstraling en staat mooi bij vrijwel iedere voordeur. Wanneer je op zoek bent naar een naambord van hout dan ben je hier aan het juiste adres. Wij bieden een assortiment van verschillende soorten houten naamborden, namelijk:

  • Boomschijf naamborden
  • Klassieke naamborden van hout
  • Naamborden van Bamboe

Lees meer over naamborden van hout

29 producten

Van hoog naar laag sorteren

29 producten

Van hoog naar laag sorteren

Naambord van hout bij je voordeur

Wanneer je een naambord van hout zoekt dan bieden we verschillende typen hout. Allereerst zie je in deze categorie de boomschijf naamborden. Deze modellen hebben een rand van boomschors. We bieden deze modellen aan in verschillende afmetingen. De opdruk wordt door middel van een laser in de toplaag gebrand. Hierdoor is er geen kleur mogelijk maar is het wel mogelijk om een eigen ontwerp te maken met bijvoorbeeld afbeeldingen. De boomschors naamborden zijn een leuke aanvulling bij iedere voordeur.

Ook bieden we sierlijke naamborden van hout. Deze modellen zijn gemaakt van grenen en worden in een zijdeglans kleur gelakt. De vormen zijn nostalgisch van vorm en zijn verkrijgbaar in ovale en rechthoekige vorm. De opdruk wordt gegraveerd en na het graveren worden deze naamborden afgelakt voor een langere levensduur. Er is bij deze modellen niet de mogelijkheid om de opdruk met kleur te graveren. Na het frezen wordt de opdruk niet ingelakt en daarmee blijft de mooie kleur van het hout behouden. Je bevestigd deze naambordjes met de meegeleverde messing schroeven eenvoudig tegen de muur. Deze klassieke modellen zijn bij uitstek geschikt voor oudere of houten huizen maar een naambord van hout misstaat geen enkele voordeur.

Als laatst bieden we naamborden van bamboe. Deze naambordjes worden gemaakt van bamboe hout dat speciaal wordt geteeld voor dit soort doeleinden. En door de makkelijke en snelle groei van het hout van bamboe zorgt dit voor een minimale belasting van het milieu. De naamborden van bamboe hebben een dikte van 2 cm. We leveren er een blinde bevestiging bij zodat je het hele vlak kan voorzien van een opdruk. Het bevestigen naast je voordeur is met de blinde achterplaat heel eenvoudig. De mogelijkheden van een naambord van bamboe zijn bijna onbeperkt. De opdruk wordt namelijk aangebracht door middel van een uv-print. Je kan daarom werken met verschillende kleuren en afbeeldingen.

Ontwerp en bestel je naambord

Middels de ontwerpmodule kun je alle houten naamborden naar hartenlust ontwerpen. Met de ontwerp-module heb je veel opties om je naambord zelf op te maken. Via de website bestel je snel en eenvoudig je naambord van hout. Wil je toch liever het ontwerp door ons laten maken? Wij maken graag een vrijblijvende proefdruk. Op iedere productpagina staat de optie om een proefdruk aan te vragen.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.