Naamborden Plexiglas / rvs look

Materialen die perfect matchen

Door materialen te combineren ontstaat er een modern naambord. Een van de voordelen van een achterplaat is dat de opdruk altijd goed leesbaar is. De achterplaat zorgt voor een neutrale kleur die de leesbaarheid ten goede komt. Je kan daarom heel leuk werken met verschillende kleuren en symbolen zoals bijvoorbeeld een pijl of een hartje.

Weerbestendig en veel mogelijkheden

De gewenste opdruk wordt op de achterzijde van het plexiglas aangebracht. Hierdoor is de opdruk beter beschermd tegen beschadigen en weersinvloeden. Door de perfect uv print zijn er vrijwel geen beperkingen qua opdruk. De aluminium achterplaat staat 1,5 centimeter van de plexiglas voorplaat waardoor een mooi en uniek effect ontstaat. Maak je geen zorgen over het weer want zowel plexiglas als het rvs look materiaal behoeft geen onderhoud.

Ontwerpen je naambord zelf

Je kan je naambord van plexiglas met aluminium zelf ontwerpen. Kies uit verschillende lettertype, kleuren en symbolen zoals een hartje, hondenpootje of kattenpootje. Maak je naambord speels, klassiek en of zakelijk, het kan allemaal. Start direct met het ontwerpen. Als je vragen hebt staat onze klantenservice klaar om je verder te helpen.