Nummerplaatjes

Nummerplaatjes

Hoewel je het vaak niet in de gaten hebt, worden we dagelijks geholpen met verschillende bordjes. Door de grote hoeveelheid valt het vaak niet meer op. Nummerbordjes of nummerplaatjes zijn een van die bordjes. Met nummerplaatjes hebben we het over kleine bordjes die voorzien zijn van een nummer.

26 producten

Van hoog naar laag sorteren

26 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nummerplaatjes als effectief hulpmiddel

Over het algemeen dienen nummerbordjes als een effectief hulpmiddel voor identificatie, organisatie en logistiek. Ze dienen als hulpmiddel om bijvoorbeeld ruimtes, lockers en tafels, stoelnummers en boot aanlegsteigers te nummeren. Veelal zijn ze gemaakt van kunststof maar ze worden ook gemaakt van aluminium, messing en rvs.

Nummerbordjes op deuren

Nummerbordjes op deuren worden gebruikt om ruimtes of kamers te nummeren. Dit kan nuttig zijn in grote gebouwen, zoals kantoren, ziekenhuizen, hotels of appartementencomplexen, waar meerdere kamers of afdelingen zijn. Door een uniek nummer op elke deur te plaatsen, kunnen mensen gemakkelijk de juiste ruimte vinden.

Lockers

Nummerbordjes op lockers dienen om individuele lockers te nummeren. Dit wordt vaak toegepast in scholen, sportscholen, zwembaden, kleedkamers, treinstations en andere openbare ruimtes waar mensen hun bezittingen in een kluisje kunnen opbergen. Het nummer op het bordje correspondeert met het nummer van de locker, waardoor gebruikers hun spullen gemakkelijk kunnen terugvinden.

Nummerbordjes tafels horeca

Nummerbordjes op tafels worden vaak gebruikt in restaurants, conferentiezalen of evenementenlocaties. Ze dienen om tafels te herkennen en te organiseren. Het personeel kan bestellingen aan de juiste tafels bezorgen, en gasten kunnen hun gereserveerde tafel gemakkelijk vinden. Vervolgens kan er eenvoudig worden afgerekend. Dit draagt bij aan een efficiënte bediening en een soepele ervaring voor gasten.

Aanlegplaatsen voor boten

Nummerbordjes op aanlegplaatsen voor boten hebben als doel om specifieke ligplaatsen te identificeren. Dit is handig in havens en jachthavens waar veel boten aanmeren. Elk nummer op het bordje komt overeen met een bepaalde ligplaats, waardoor bootbezitters hun gereserveerde plaats kunnen vinden en de havenautoriteiten het aanmeren en de logistiek kunnen organiseren.

Stoelnummers

Stoelnummers worden vaak gebruikt in theaters, bioscopen, stadions en vliegtuigen. De nummerplaatjes dienen om zitplaatsen te nummeren, zodat mensen hun toegewezen of gereserveerde zitplaatsen te kunnen vinden en er een georganiseerde zitregeling is voor het publiek of de passagiers.

Serienummer bordjes

Serienummers zijn unieke identificatienummers die aan producten worden toegewezen. Een nummerplaatje voorzien van een serienummer helpt om een bepaalde serie te identificeren. Dit is handig voor de verkoper en voor de klant en zorgt vaak ook voor een exclusieve uitstraling. Door te nummeren krijg je als klant vaak inzicht in het aantal verkochte exemplaren.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.