Bedrijfsnaamborden AluPrint

Bedrijfsnaamborden AluPrint

Onze AluPrint bedrijfsnaamborden zijn mooi bedrukte naamborden met een geborstelde rvs look toplaag. Aluprint is hierdoor een goed alternatief voor rvs. Dit zijn de perfecte naamborden om bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op te plaatsen of om te gebruiken als tekstbord met bijvoorbeeld de openingstijden van uw bedrijf.

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Haarscherpe print op uw naambord

De naam zegt het al: AluPrint naamborden worden voorzien van een haarscherpe print. Om te zorgen dat alle kleuren goed tot zijn recht komen wordt er eerst een laagje witte inkt aangebracht en vervolgens de gewenste opdruk. Daarnaast is het ook mogelijk om wit te printen. Onze AluPrint bedrijfsnaamborden zijn mooi om te zien en zorgen daardoor voor een representatieve uitstraling voor uw bedrijf. De geborstelde rvs look toplaag zorgt voor een elegante en stoere uitstraling. De meegeleverde luxe bevestiging maakt het geheel netjes af.

Aluprint bedrijfsnaambord

Licht gewicht en heel sterk

Het materiaal is 3mm dik en bijzonder sterk. Dat komt omdat het is samengesteld uit meerdere lagen. De AluPrint bedrijfsborden bestaan uit een aluminium buitenlaag met een sterke zwarte kunststof kern. Hierdoor is buigen of breken vrijwel onmogelijk en is het zeer licht van gewicht. Dit materiaal wordt ook gebruikt voor het maken van gevelpanelen en een goed alternatief voor Trespa en HPL panelen.

Bedrijfsbord bevestigen

Om het bedrijfsbord te bevestigen leveren we een set luxe rvs afstandhouders mee. Deze set bestaat uit 4 afstandhouder, schroeven en pluggen. De afstandhouders zorgen dat het naambord 1,5 cm van de muur komt. Dit zorgt voor een stevige en mooie bevestiging. Met deze set is het monteren eenvoudig zelf te plaatsen en te vervangen.

Aluminium bedrijfsbord zelf ontwerpen

We zorgen er graag voor dat het ontwerp van het naambord helemaal naar wens is. We bieden daarom verschillende manier om het ontwerp in te dienen. Het is nu mogelijk om zelf het ontwerp van uw bedrijfsnaambord te maken met de ontwerp module. Daarnaast is het mogelijk om het ontwerp door ons te laten maken. De service van de ontwerpstudio is natuurlijk gratis. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kant en klaar ontwerp aanleveren. Lees hiervoor ook even de aanleverspecificaties of bel de klantenservice.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.