Bedrijfsnaamborden AluPrint

Haarscherpe print op uw naambord

De naam zegt het al: AluPrint naamborden worden voorzien van een haarscherpe print. Om te zorgen dat alle kleuren goed tot zijn recht komen wordt er eerst een laagje witte inkt aangebracht en vervolgens de gewenste opdruk. Daarnaast is het ook mogelijk om wit te printen.

Bijzonder mooi en representatief

De AluPrint bedrijfsnaamborden zijn erg mooi om te zien en zorgen daardoor voor een representatieve uitstraling voor uw bedrijf. De geborstelde rvs look toplaag zorgt voor een elegante en stoere look. De meegeleverde luxe bevestigingsset maakt het geheel netjes af.

Licht gewicht en heel sterk

Het materiaal is 3mm dik en bijzonder sterk. Dat komt omdat het is samengesteld uit meerdere lagen. De AluPrint bedrijfsborden bestaan uit een aluminium buitenlaag met een sterke zwarte kunststof kern. Hierdoor is buigen of breken vrijwel onmogelijk en is het zeer licht van gewicht.

Bedrijfsbord bevestigen

Om het bedrijfsbord te bevestigen leveren we een set luxe rvs afstandhouders mee. Deze zet bestaat uit 4 afstandhouder, schroeven en pluggen. De afstandhouders zorgen dat het naambord 1,5 cm van de muur komt. Dit zorgt voor een stevige en mooie bevestiging. Met deze set is het monteren eenvoudig zelf te plaatsen.

Aluminium bedrijfsbord zelf ontwerpen

We zorgen er graag voor dat het ontwerp van het naambord helemaal naar wens is. We bieden daarom verschillende manier om het ontwerp in te dienen. Het is nu mogelijk om zelf het ontwerp van uw bedrijfsnaambord te maken met de ontwerp module. Daarnaast is het mogelijk om het ontwerp door ons te laten maken. De service van de ontwerpstudio is natuurlijk gratis. Natuurlijk is het ook mogelijk om een kant en klaar ontwerp aanleveren. Lees hiervoor ook even de aanleverspecificaties of bel de klantenservice.