Naambord Melkveebedrijf

Naambord melkveebedrijfBent u op zoek naar een nieuw naambord voor uw Melkveebedrijf? NaambordenCentrale is de specialist in bedrijfsborden. We ontwerpen en maken uiteenlopende naamborden voor Melkvee en andere bedrijven.

Trespa uitermate geschikt voor buiten

De meeste naamborden voor Melkveebedrijven maken wij van Trespa. Dit materiaal is uitermate geschikt voor bedrijfsborden die buiten worden geplaatst. Trespa is stevig en bestendig tegen weersinvloeden. Afhankelijk van de grootte adviseren wij u 6 of 8 mm dik Trespa.

Trespa bedrukken

De opdruk bestaat uit een hoge (buiten)kwaliteit polymeer stickervinyl. Deze kan zowel in kleur als in zwart/wit worden aangebracht. De meest gekozen optie is kleur. Hiervoor rekenen wij overigens geen meerprijs. Daarnaast bieden wij de keuze uit mat of glanzend.

Afwerking

Uw Trespa bedrijfsbord wordt altijd voor u op maat gemaakt. Wenst u boorgaten en/of afstandhouders? Geen probleem.

Ontwerp

Levert u het ontwerp van uw Melkveebedrijf bedrijfsbord zelf aan of laat u het door ons ontwerpen? Uiteraard zijn beide opties mogelijk. Uw eigen ontwerp dient dan wel te voldoen aan de aanleverspecificaties. Liever laten ontwerpen? We nemen het graag voor u uit handen. Wel dient u zelf

Offerte aanvragen

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We adviseren u graag. Bel 085 40 126 43 of stuur een mail naar sales@naambordencentrale.nl

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.