Je eigen naambord maken

Lang geleden bezocht je de schoenmaker en koos je daar uit een klapper een naambord uit die je wilde laten maken. Je vulde een papieren formulier in met een omschrijving en op basis daarvan liet je een naambord maken. Maar de tijden zijn veranderd en een naambord maken doe je vandaag de dag helemaal zelf en direct online. Met onze ontwerp-module ga je zelf aan de slag met het maken van je naambord en zie je direct het eindresultaat. En wat is er nou leuker dan zelf je naambord maken om die vervolgens bij de voordeur te plaasten?

Als je kiest om zelf naambord te maken bij dan heb je gegarandeerd een persoonlijk en natuulijk eenhoogwaardig naambord. Al onze naamborden worden met zorg gemaakt en zijn vervaardigd uit mooie materialen met de beste technieken. Op deze manier ga je jarenlang plezier beleven van het naambord dat je zelf hebt gemaakt. Wanneer je zelf je naambord wilt maken begint je met het zoeken naar het gewenste naambord. Wij hebben onze producten gesorteerd op type en vervolgens op materiaal. Dit kan van diverse materialen zoals RVS, Emaille, Messing en Plexiglas. Met keus uit meer dan 1.000 naamborden is de kans groot dat je bij ons voor je naambord zal slagen.

Start hier je zoektocht naar je naambord

Een naambord maken is niet moeilijk

Een naambord maken is niet moeilijk. De meeste naamborden op de website zijn voorzien van de mogelijkheid om deze zelf te ontwerpen. Met de ontwerp-module kies je bijvoorbeeld zelf de kleur van het naambord, het gewenste lettertype en heb je mogelijkheid om bijvoorbeeld een hondenpootje of kattenpootje te plaatsen zodat je ook je huisdieren op je naambord kan plaatsen. De mogelijkheden in de ontwerp-module verschillen per naambord. Sommige materialen laten het bijvoorbeeld niet toe om deze met kleuren of afbeeldingen te maken. We hebben die functies dan uitgeschakeld.

We bieden ook enkele producten die je niet zelf kan maken en ontwerpen. Zo hebben we ervoor gekozen om bij producten zoals huisnummerborden geen ontwerp-module te plaatsen. Het is vaak eenvoudiger om door middel van opties je huisnummer samen te stellen. Kom je een product tegen waarvan je wel eerst het eindresultaat wilt zien dan kun je bij ons ook een proefdruk laten maken. We sturen dan een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Wanneer er voor hebt gekozen om zelf je naambord te maken kun je deze opslaan om het ontwerp nog even te bewaren om het te laten zien aan iemand anders. Wil je je naambord bestellen dan ga je door naar het afrekenen. We hebben dit proces zo eenvoudig mogelijk gemaakt en we bieden de meeste betaalmogelijkheden aan. Zo kan je bij ons veilig betalen met bijvoorbeeld iDeal, PayPal, Apple Pay, Creditcard en nog een tal aan andere betaalmiddelen. Wil je niet direct betalen dan kies je voor de optie overboeken.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.