Bedrijfsnaamborden Plexiglas

Bedrijfsnaambord Plexiglas

Bent u op zoek naar een bedrijfsnaambord van Plexiglas? Wij bieden luxe afgewerkte Plexiglas naamborden voor uw bedrijf. Deze Plexiglas naamborden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Deze schitterende bedrijfsnaamborden worden voorzien van uw eigen tekst of logo in kleur.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 30 x 15 cm

  Bedrijfsnaambord Plexiglas

  30 x 15cm Speciale prijs € 68,00 Normale prijs € 78,00 Vanaf € 39,00
 2. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 20 x 20 cm
 3. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 30 x 20 cm

  Bedrijfsnaambord Plexiglas

  30 x 20cm Speciale prijs € 75,00 Normale prijs € 82,00 Vanaf € 42,00
 4. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 30 x 30 cm
 5. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 40 x 30 cm
 6. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 40 x 40 cm
 7. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 50 x 33 cm
 8. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 60 x 40 cm
 9. Ontwerp zelf Plexiglas bedrijfsnaambord 80 x 40 cm

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Alle formaten Plexiglas naamborden

Standaard bieden wij in de webshop een aantal standaard afmetingen die het meest worden gekozen. Uiteraard is het ook mogelijk om een Plexiglas naambord met een andere afmeting te laten maken. U kunt bij ons Plexiglas naamborden bestellen tot een formaat van 200 x 120 cm.

Plexiglas naambord voor je bedrijf

Plexiglas is bijzonder geschikt voor een naambord voor je bedrijf. Het heeft een mooie luxe en bovendien verzorgde uitstraling. We voorzien de plexiglas naamborden van een print in kleur waardoor we bijvoorbeeld het logo van je bedrijf kunnen aanbrengen. Deze opdruk wordt aan de achterzijde aangebracht. Hierdoor is de opdruk beter beschermd tegen weersinvloeden en beschadigingen.

Plexiglas transparant of met dekwit

We gebruiken glashelder plexiglas dat transparant is. Hierdoor is de opdruk niet altijd goed leesbaar wanneer het bijvoorbeeld aan de gevel van je bedrijf hangt. We bieden daarom de optie om de achterzijde te voorzien van dekwit of transparant te houden. Met dekwit is de opdruk beter leesbaar en is de muur niet zichtbaar.

Wit printen

Bij het printen van plexiglas is witprint standaard. Naast het aanbrengen van dekwit is het ook mogelijk om bepaalde delen wit te printen. Wanneer je ervoor kiest om het bedrijfsnaambord transparant te houden dan printen we eerst een laag wit achter het logo. Dit heeft als effect dat het logo minder doorschijnt en de kleuren beter uitkomen.

Wanneer je wit in je logo hebt zitten dan printen we dit ook mee. Er zijn natuurlijk ook combinaties te bedenken waarbij het plexiglas deels transparant blijft en deels wit wordt geprint.

Gratis ontwerp

Heeft u geen kant en klaar ontwerp? De ontwerpstudio neemt het ontwerpen van uw bedrijfsnaambord voor u uit handen. De ontwerp service is gratis. Zo bent u verzekerd van een professioneel design en krijgt u voorafgaand altijd een proefdruk.

Maatwerk en specifieke vragen

Heb je specifieke wensen betreft onze bedrijfsborden van plexiglas? Neem dan gerust even contact met ons op. We adviseren en helpen u graag met het ontwerpen van een naambord voor je bedrijf.

Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.