Huisnummers

Zoekt je een huisnummer of huisnummerbord voor naast de voordeur? Voor mooie en kwalitatieve huisnummers bent je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van huisnummers en huisnummerborden. Je treft hier een ruim assortiment aan huisnummers van uiteenlopende materialen zoals rvs, kunststof en de voordelige basic huisnummerborden. Lees verder

Huisnummers van diverse materialen

Wij leveren een divers assortiment aan mooie en kwalitatieve huisnummers. De kans dat je hier het huisnummer voor bij de voordeur kunt vinden is groot. Je hebt keuze uit een huisnummer van bijvoorbeeld rvs, kunststof, messing en natuursteen en emaille. Onze huisnummers zijn van hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. Hierdoor bieden we een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Hoe groot moet mijn huisnummer zijn?

Wanneer je een huisnummer aan de straatzijde gaat plaatsen dan moet deze wettelijk een minimale afmeting hebben van 12 x 12 cm en moeten de cijfers tenminste 8,8 cm hoog zijn. Bij een breed huisnummer dat bestaat uit meerdere cijfers zal het nodig zijn om een breder huisnummer te plaatsen. Naast de grootte is ook bepaald dat de het huisnummer goed leesbaar moet zijn en dat het bordje een andere kleur moet hebben dan de ondergrond. Vaak wordt er bij de oplevering van woningen gekozen om eenvoudige geperste huisnummers of basic huisnummers te plaatsen. 

Huisnummer kopen

Wanneer je een huisnummer gaat kopen dan is dat zo gedaan. We bieden in de webshop een breed scala aan huisnummers. Voorafgaand aan het plaatsen van je bestelling zijn er een aantal aspecten waar die je alvast kan bepalen.

  • Wat is de gewenste afmeting?
  • Wat is de gewenste uitstraling?
  • Wat is de gewenste kleur?
  • Hoe ga ik het huisnummer bevestigen?
  • Wat zijn de eisen betreft materiaal?

Door ons ruime assortiment vind je ongetwijfeld een huisnummer dat past bij je wensen. Ga je bijvoorbeeld voor een nostalgisch jaren 30 huisnummer van bijvoorbeeld emaille of kies je liever voor een modern model van rvs? Ben je op zoek naar een goedkoop huisnummer maar wel een van goede kwaliteit? Kijk dan zeker ook even bij onze basic kunststof huisnummers. Onze basic huisnummers hebben de beste prijs / kwaliteitverhouding.

Copyright © 2016 - 2023 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.