Huisnummer jaren 30 woning

Een jaren 30 woning barst van de mooie details. Dus vergeet ook niet je huisnummer daarin mee te nemen. Als je op zoek naar een huisnummer voor een jaren 30 woning dan ben je hier in ieder geval aan het juiste adres.

De meeste mensen dromen van een jaren 30 woning en als het je dan toch gelukt is om er een te bemachtigen dan ben je waarschijnlijk apetrots op alle mooie details van je woning. Aan de binnenkant zij de en-suite deuren, marmeren schouw, hoge plinten en granieten vloer een van de kenmerkende eigenschappen. Allemaal elementen die jouw huis zo warm en aangenaam maken.

Maar wanneer je een stapje naar buiten zet dan zijn aan de buitenkant van je woning ook heel wat leuke details te bespeuren. De meeste jaren 30 woningen hebben een erker wat voor een knus hoekje en lekker veel lichtinval zorgt. Daarnaast is er vaak een ronde deur aanwezig. Soms zie je hier ook nog wat glas in lood details in terug. En naast de voordeur hangt er meestal een huisnummer. Als het origineel is dan is dit vaak een huisnummer van emaille. Het is dan enigszins vergaan of verroest omdat het er vaak al wel 50 jaar hangt.

Jaren 30 huisnummer vervangen

Is het tijd om het huisnummer van je jaren 30 woning te vervangen? Dan hebben we goed nieuws want de huisnummers in deze klassieke stijl zijn volop te leveren en populairder dan ooit. Wij bieden dan ook een ruim assortiment aan huisnummers die je oude huisnummer makkelijk kunnen vervangen. Als je het oude huisnummer wilt vervangen door een fris exemplaar dan is de kans groot dat je hetzelfde huisnummer hier nog kan vinden. Veel oude modellen worden nog steeds gemaakt en zijn direct te bestellen in de gewenste kleur en met natuurlijk het juiste huisnummer.

Meer klassieke huisnummers

Door de populariteit van een jaren 30 huisnummer is het assortiment groter dan ooit. We bieden natuurlijk huisnummers van emaille. Deze modellen met en zonder oor worden nog steeds grotendeels met de hand gemaakt en zijn verkrijgbaar in een tal van afmetingen en kleurcombinaties.

Naast een huisnummer van emaille bieden we ook nostalgische huisnummers van aluminium. We hebben een aantal specifieke kleuren en lettertypen geselecteerd die perfect passen bij een jaren 30 woning. Een nostalgisch huisnummer van aluminium kenmerken zich door de verdiepte gravure die nadien wordt voorzien van lak.

Ook de gegoten huisnummers van kunststof zullen naadloos aansluiten op de stijl van je woning. Deze huisnummers lijken als twee druppels water op een emaille huisnummer. Ondanks de moderne productietechniek hebben deze huisnummers een nostalgische jaren 30 uitstraling. We gebruiken een techniek waarbij vinyl wordt gecombineerd met epoxy. De laag van gegoten kunststof zorgt voor een schitterende glans en laag die beschermt tegen weer en wind.

Het zal je tijdens het zoeken naar een huisnummer misschien opvallen dat de huisnummers voor een jaren 30 woning niet de goedkoopste zijn. We bieden ook een diverse huisnummers van andere materialen zoals huisnummers van kunststof, aluminium en rvs. We hebben ook een speciale categorie gemaakt met goedkope huisnummers.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.