Bedrijfsnaamborden

Verschillende soorten bedrijfsnaamborden

Een bedrijfsnaambord kan behoorlijk uiteenlopen. Veel mensen hebben een bedrijf aan huis en willen een wat kleiner en subtiel bedrijfsnaambord dat netjes naast de voordeur past. Er wordt dan veelal gekozen voor een bedrijfsnaambord van luxe materialen met een geweldige uitstraling zoals plexiglas met aluminum, plexiglas, messing, rvs of acrylaat dat is afgewerkt met een zandstraalfolie. Bij deze materialen wordt de opdruk vaak gegraveerd of gedrukt.

Van veel materialen bieden we naast de kleinere modellen ook grotere varianten. Zo kunnen we bijvoorbeeld van plexiglas en aluminium naamborden maken die wel 3 meter breed zijn. Hiermee kunnen we niet alleen kleine bedrijven maar ook grotere bedrijven een naambord op maat leveren.

Daarnaast leveren we ook grote gevelborden die bijvoorbeeld heel geschikt zijn om te plaatsen aan de gevel van een winkel, werkplaats of kantoor. Gevelborden worden vaak gemaakt van materialen die worden gedrukt. Door de verbeterde en uitgebreidere printtechniek zijn materialen zoals trespa, dibond en alupanel heel goed te maken in een grotere afmetingen.

Bedrijfsnaamborden zijn vaak aan de buitenkant van een kantoor of bedrijf zichtbaar. Er zijn daarnaast nog veel andere producten die binnen worden gebruikt. Om te beginnen is er bij een bedrijf vaak bewegwijzering nodig. Bewegwijzering wordt vaak door het hele pand toegepast en zie je vaak terug in de vorm van bijvoorbeeld pictogrammen, baliebordjesschuifbordjes en deurbordjes. Ze zijn onmisbaar om bezoekers en gebruiker van een pand de weg te wijzen. 

Onder bedrijfsnaamborden schalen we veelal naamborden binnen en rondom het bedrijf worden gebruik. Er zijn ook toepassingen daarbuiten. Een goed voorbeeld hiervan zijn keurmerk naamborden of merk naamborden. Deze borden worden vaak gebruikt om aan te geven dat een bedrijf leverancier is van van een bepaald merk of product of deelneemt aan een keurmerk of certificering.

Uw bedrijfsnaambord met gratis professioneel ontwerp

Heeft u geen kant en klaar ontwerp voor uw bedrijfsnaambord? Wanneer u kiest voor een bedrijfsnaambord krijgt u gratis advies en een professioneel ontwerp op maat gemaakt door onze ontwerpstudio. U heeft daarom geen verstand nodig van ontwerpen en hoeft naast uw logo geen ingewikkelde bestanden aan te leveren. 

Maatwerk bedrijfsnaambord

Naast het ons standaard assortiment aan bedrijfsborden kunnen wij ook voorzien in maatwerk bedrijfsnaamborden. Wij helpen u graag met het vinden van een passende oplossing. Wij maken bedrijfsborden van vrijwel alle mogelijke materialen en afmetingen. Neemt u gerust contact met ons op over de mogelijkheden van bedrijfsnaamborden.