Pictogrammen zwart

Pictogrammen bieden een helpende hand bij het herkennen van ruimtes en het navigeren in een gebouw. Deze geheel vernieuwde lijn bevat pictogrammen die we in een modern jasje hebben gestoken. Opvallend zijn de afgeronde hoeken en de zwarte kleur. De afgeronde hoeken zorgen voor een veiliger gebruik en een langere levensduur. De matzwarte kleur met de rvs look opdruk zorgt voor een moderne uitstraling.

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pictogrammen met verschillende betekenissen

Wij bieden een assortiment aan pictogrammen met verschillende betekenissen. Zo zijn er diverse pictogrammen met symbolen voor in en om het toilet zoals het miva toilet met een rolstoel afbeelding, heren en dames wc, urinoir, handen wassen en verschoonruimte. Maar ook het bekende pictogram eten en pictogram garderobe ontbreken niet in deze zwarte lijn.

Zit een pictogram dat je zoekt er niet tussen? Dan kan je kiezen voor het pictogram met Pictogram eigen opdruk. Je geeft hiermee zelf betekenis aan je pictogram. Je upload hier je eigen ontwerp of afbeelding of je plaatst een tekst.

Pictogrammen als bewegwijzering

Daarnaast hebben we pictogrammen met pijlen die je eenvoudig kan combineren met andere symbolen. De bordjes met pijlen kan je alle kanten op draaien. Hierdoor kunnen deze pictogrammen ook heel goed dienst doen als binnenbewegwijzering.

De pictogrammen zijn te gebruiken voor binnen en lenen zich bij uitstek om te plaatsen op deuren. Door middel van de zelfklevende strip aan de achterzijde plaatje je een pictogram snel en eenvoudig op iedere gladde ondergrond.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.