Tekstborden RVS

Ben je op zoek naar een duurzaam tekstbord? Bestel dan een tekstbord van rvs. Onze tekstborden worden voorzien van een gegraveerde opdruk die door middel van een lasergravure in de toplaag van het rvs wordt aangebracht. De opdruk is permanent en bestendig tegen alle weersomstandigheden. De toepassingen van een rvs tekstbord is eindeloos. Het leent zich uitstekend als bewegwijzering voor binnen en voor buiten maar is ook geschikt om te gebruiken als gedenkbordje of als herinneringsbord.

28 producten

Van hoog naar laag sorteren

28 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hoge kwaliteit tekstbord voor langdurig gebruik

Je bestelt bij ons eenvoudig tekstborden van verschillende materialen. Een regenbui, harde wind zoute lucht of vandalisme? Een tekstbord van rvs is een van de meest duurzame varianten. RVS is kwalitatief een bijzonder goed materiaal om een tekstbord van te maken. Het is sterk, weerbestendig en bovendien mooi om te zien. Je hebt er gegarandeerd jaren plezier van.

Tekstbord met eigen opdruk

We bieden een assortiment tekstborden met een standaard opdruk. Maar uiteraard bestel je bij ons ook eenvoudig een tekstbord met eigen opdruk. Je kan je tekstbord naar wens personaliseren. Als je een ontwerp wil laten maken dan kan je een beroep doen op onze ontwerpstudio.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.