Naambadge

Wij maken een naambadge van kunststof of aluminium al vanaf één stuk en worden goedkoper wanneer er meer naambadges worden besteld. We bieden een prijs voor een enkel stuk maar ook een staffel voor het bestellen van meerdere naambadges.

Alle naambadges worden standaard standaard voorzien van een magneet aan de achterzijde. Mocht je geen magneet willen maar liever een reversspeld of krokodillenklem dan kunnen we dat op verzoek maken.

Basic naambadge van kunststof

De meest eenvoudige naambord is een naambadge van kunststof. Hierbij wordt de naam en bijvoorbeeld de functie gegraveerd. Deze voordelige naambadges kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Standaard is de afmeting 8 x 3 cm en op verzoek kunnen we deze badge ook in andere afmetingen uitvoeren. Omdat de opdruk wordt gegraveerd is er niet de mogelijkheid om de naambadge te voorzien van een opdruk in kleur.

Luxe naambadge van aluminium

Het komt steed meer voor dat een naambadge uitgebreid wordt met bijvoorbeeld een logo of andere ontwerp met kleur. Dat is geen enkel probleem bij naambadges van aluminium. Deze worden namelijk op basis van sublimatie techniek met mogelijkheid gemaakt. We leveren deze standaard in de maten 8 x 3 cm en 8,5 x 5,5 cm. Een van de voordelen is dat de badge kan worden voorzien van full color zonder beperkingen of meerprijs. Een aluminium naambadge kan worden gemaakt met een witte ondergrond of sjieke rvs look ondergrond.