Naambadge

Naambadges

Naambadges worden gedragen worden door winkelpersoneel, op een beurs, congres of ander plaatsen waar bijvoorbeeld verkopers of vertegenwoordigers rondlopen. Een naambadge meestal voorzien van de naam, functie en soms een bedrijfslogo en slogan. Als je een naambadge wilt bestellen dan kan je deze zelf ontwerpen met de ontwerp-module of door ons laten ontwerpen.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Naambadge magneet

Er zijn verschillende manier om een naambadge op kleding te bevestigen. De meest voorkomende manieren zijn naambadges met speld, klip of met magneet. Maar de naambadge met magneet is beste keuze voor op je kleding. Het voordeel van een magneet is dat je geen gaatjes of kreukels in je kleding krijgt. Bovendien zorgt het voor een een onzichtbare bevestiging. Een naambadge met magneet is het meest vriendelijk voor je kleding. De badge zelf is voorzien van een magneet aan de achterzijde. Het andere deel plaats je onder je kleding tegen de badge aan.

Naambadge per stuk

Veel aanbieders bieden naambadges met een minimale hoeveelheid van veelal meer dan 25 stuks. Wij hebben ervoor gekomen om naambadges per stuk aan te bieden. Dat wil zeggen dat je een enkel stuk of een klein aantal naambade voor een lage prijs kan kopen. Wanneer je een naambadge per stuk wilt bestellen ben je bij ons aan het juiste adres.

Basic naambadge van kunststof

De meest eenvoudige versie is een naambadge van kunststof. Hierbij wordt de naam en bijvoorbeeld de functie gegraveerd. Deze voordelige naambadges kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Standaard is de afmeting 8 x 3 cm en op verzoek kunnen we deze badge ook in andere afmetingen uitvoeren. Omdat de opdruk wordt gegraveerd is er niet de mogelijkheid om de naambadge te voorzien van een opdruk in kleur. Het graveren van deze badges is daarom standaard op basis van wit kunststof met een zwarte opdruk.

Luxe naambadge van aluminium

Het komt steed meer voor dat een naambadge uitgebreid wordt met bijvoorbeeld een logo of andere ontwerp met kleur. Dat is geen enkel probleem bij naambadges van aluminium. Deze worden namelijk op basis van sublimatie techniek met mogelijkheid gemaakt. We leveren deze standaard in de maten 8 x 3 cm en 8,5 x 5,5 cm. Een van de voordelen is dat de badge kan worden voorzien van full color zonder beperkingen of meerprijs. Een aluminium naambadge kan worden gemaakt met een witte ondergrond of sjieke rvs look ondergrond.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.