Naamborden Messing

Messing naambord

Wil je een messing naambord laten graveren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bij NaambordenCentrale bestel je direct je messing naambord van de mooiste kwaliteit online. Je gaat bij ons zelf het ontwerp van je messing naambord maken. Met de ontwerp-module heb je alle mogelijkheden om je naambord helemaal naar wens te ontwerpen. Wij bieden messing naamborden in verschillende afmetingen. En zit de gewenst afmeting er niet tussen dan heb je de mogelijkheid om een messing naambord in een afwijkende afmeting te bestellen.

Onze messing naamborden worden gemaakt van een schitterende kwaliteit en worden verdiept gegraveerd. Na het graveren voel je een reliëf omdat de gravure lager ligt dan het naambord. Na het graveren wordt de opdruk voorzien van lag zodat de opdruk goed leesbaar wordt. Ook wanneer je naambord doffer wordt blijft de opdruk goed leesbaar.

Lees meer over Messing naamborden

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een Messing naambord na verloop van tijd

Een van de eigenschappen van Messing is dat het doffer van kleur wordt. Wanneer je het naambord ontvangt is het lichter en geel van kleur. Omdat messing verkleurd wordt het naambord minder glanzend en donkerder van kleur. Als je wilt dat het Messing blijft glanzen dan adviseren wij het regelmatig te behandelen met bijvoorbeeld Brasso koperpoets. Doe dit wel voorzichtig en vermijd de gegraveerde tekst.

Messing naambord op maat

Alle messing naamborden worden geproduceerd zodra de bestelling is geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om maatwerk te leveren. Het is dus mogelijk om een naambord te leveren met bijvoorbeeld een afwijkende maatvoering, positie van boorgaten of dikte. Neem voor maatwerk contact met ons op.

Naast ons assortiment messing naamborden maken we ook andere producten van messing. Kijk ook eens bij de messing naamplaatjes, huisnummerborden en bedrijfsnaamborden.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.