Naamborden Emaille

Het productieproces van een emaille naambord

Een emaille naambord wordt met de hand gemaakt en opgebouwd uit verschillende lagen glasporselein. Het begint allemaal met een gebolde plaatstalen ondergrond met verschillende lagen glasporselein. Na het aanbrengen van elke laag wordt het naambord in de oven gebakken op een temperatuur van ongeveer 800 graden.

De eerste laag glasporselein wordt aangebracht op een gebolde stalen onderplaat. Na het bakken van de eerste laag wordt bij de tweede laag de kleur van uw naambord aangebracht en vervolgens weer gebakken op hoge temperatuur. Daarna volgt de laag waarin de opdruk en een eventueel kader op het emaille wordt geplaatst. Elke laag en kleur wordt handmatig aangebracht op het naambordje. Tussen de momenten door waarop uw naambord de oven in gaat om ingebakken te worden dient het bord ook gelijkmatig en langere tijd af te koelen.

Dankzij dit unieke en langdurige productieproces is een emaille naambord bestand tegen UV en is het weerbestendig. Elk emaille naambord heeft een hoogglanzend oppervlak. Het monteren van een emaille naambord is heel eenvoudig middels boorgaten en de meegeleverde schroeven en pluggen.

Wacht niet langer en voorzie nu ook uw voordeur van een uniek en perfect afgewerkt emaille naambord. Het team van NaambordenCentrale helpt u graag verder en zal uw bestelling verzorgen tot deze keurig bij u wordt bezorgd. Bij vragen staan wij uiteraard voor u klaar. Ook wanneer u een digitaal voorbeeld wenst van uw toekomstige naambord.