Naamborden Emaille

Emaille naamborden

Ben je op zoek naar een emaille naambord? NaambordenCentrale biedt u een zeer ruime selectie formaten en vormen emaille naamborden. Een emaille naambord wordt voorzien van de gewenste opdruk en gemaakt in verschillende nostalgische kleuren en uitgevoerd in een lettertype naar keuze. Bij NaambordenCentrale bent u verzekerd van emaille van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt voor een lange gebruiksduur en veel gebruiksplezier.

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

25 producten

Van hoog naar laag sorteren

Productieproces van een emaille naambord

Een emaille naambord wordt met de hand gemaakt en opgebouwd uit verschillende lagen glasporselein. Het begint allemaal met een gebolde plaatstalen ondergrond met verschillende lagen glasporselein. Na het aanbrengen van elke laag wordt het naambord in de oven gebakken op een temperatuur van ongeveer 800 graden.

De eerste laag glasporselein wordt aangebracht op een gebolde stalen onderplaat. Na het bakken van de eerste laag wordt bij de tweede laag de kleur van uw naambord aangebracht en vervolgens weer gebakken op hoge temperatuur. Daarna volgt de laag waarin de opdruk en een eventueel kader op het emaille wordt geplaatst. Elke laag en kleur wordt handmatig aangebracht op het naambordje. Tussen de momenten door waarop uw naambord de oven in gaat om ingebakken te worden dient het bord ook gelijkmatig en langere tijd af te koelen..

Dankzij dit unieke en langdurige productieproces is een emaille naambord bestand tegen UV en is het weerbestendig. Elk emaille naambord heeft een hoogglanzend oppervlak. Het monteren van een emaille naambord is heel eenvoudig middels boorgaten en de meegeleverde schroeven en pluggen.

Emaille naambordje

Een emaille naambordje is een geweldige toevoeging voor bij je voordeur. Het materiaal heeft van zichzelf een mooie authentieke en klassieke uitstraling. Door het productieproces en de opbouw uit meerdere lagen heeft een emaille naambordje een hele kenmerkende uitstraling die bijna niet te vergelijken is met andere materialen. De mooie glans en bolling zie je zelden in een ander materiaal.

Ouderwets naambordje voordeur

Er was een tijd dat emaille naambordjes minder populair waren. Er werd veel meer gekozen voor moderne naamborden bij de voordeur in plaats van naambordjes van ouderwetse materialen. Maar de tijden zijn veranderd en er is weer meer interesse voor authentieke en duurzaam geproduceerde producten. Zo heeft ook het emaille naambordje weer helemaal zijn weg naar de voordeur teruggevonden. Ouderwets is het zeker niet maar we gebruiken nog wel zo nu en dan de term retro naambord als het om emaille gaat.

Naambord huis

Een emaille naambord voor je huis is leuk om te zien. Een mooie toevoeging als je het ons vraagt. Natuurlijk is het een kwestie van smaak. De een is meer van moderne naamborden en de ander meer van ouderwetse. Mar welk naambord past er bij jouw huis? Dat is een goede vraag. Een ding dat we met zekerheid kunnen zeggen is dat een emaille naambord in ieder geval altijd goed bij een oud huis past. Woon je in een statig huis zoals een grachtenpand of in een oud pakhuis of jaren 30 woning? Dan past een emaille naambord bijna altijd heel goed bij je huis. Maar een emaille naambord hoeft echt niet altijd klassiek te zijn. We bieden namelijk ook moderne emaille naamborden in ons assortiment.

Huisnummer bord

Wanneer je alleen een huisnummer op je naambord wil plaatsen dan adviseren we je te kiezen voor een emaille huisnummerbord. Deze huisnummerborden worden namelijk gemaakt zonder namen en alleen met een huisnummer. Zie hier onze huisnummerborden van emaille.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.