Plexiglas bedrukken

Leuk, je bent op zoek naar een manier om plexiglas te bedrukken. Wij verzorgen bedrukt plexiglas in allerlei maten en met je eigen opdruk. Dat kan een afbeelding, logo of een tekst zijn. En op maat maken wij plexiglas ook nog eens veel groter en in andere vormen. De kans is groot dat je met ons standaard bedrukt plexiglas al geholpen bent. Wil je andere maten of vormen plexiglas bedrukken? Dat is ook mogelijk en neem dan even contact met ons op.

Plexiglas in verschillende diktes

We bieden bedrukt plexiglas met een dikte van 5 mm. Dit is een mooie dikte die stevig is. Onder de noemer acrylaat bieden wij plexiglas met een dikte van 10 mm. Dit extra luxe versie. Het is ook mogelijk om plexiglas met een dikte van 3 mm te bedrukken. Maar voor de meeste doeleinden is dit net niet stevig genoeg.


44 producten

Van hoog naar laag sorteren

44 producten

Van hoog naar laag sorteren

Plexiglas met dekwit bedrukken

Omdat plexiglas lichtdoorlatend is, werken wij standaard met extra dekwit. Dat wil zeggen dat wij standaard achter kleur een extra laag wit aanbrengen. Dat zorgt ervoor dat kleuren krachtiger zijn doordat er minder licht door het plexiglas heen komt.

Ook kun je bij ons kiezen om het plexiglas helemaal te voorzien van dekwit. Nadat het plexiglas bedrukt is, wordt de gehele achterzijde voorzien van een witte laag. Dit zorgt ervoor dat ook de achterliggende muur niet zichtbaar is.

Plexiglas goedkoop bedrukken

We begrijpen dat je niet de hoofdprijs wilt betalen voor een stuk bedrukt plexiglas. De producten in het overzicht zijn scherpe prijzen voor plexiglas dat wordt voorzien van een opdruk, boorgaten en bijna altijd wordt geleverd met rvs afstandhouders. Wil je een groot aantal plexiglas platen bestellen of afwijkende modellen zoals blanco plexiglas of zonder bevestiging? Dan adviseren we om contact met ons op te nemen voor de beste prijs en een goedkope aanbieding. 

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.