Ontwerpstudio

Naamborden ontwerp studio

Bij NaambordenCentrale willen we dat ieder naambord geheel naar wens en van topkwaliteit is. De kwaliteit wordt deels bepaald door een goede voorbereiding. Voor al onze klanten maken wij vrijblijvend proefdrukken op verzoek. Onze ontwerpstudio zorgt er dan voor dat je wensen worden verwerkt in een proefdruk. Deze extra service is kosteloos.

Bij zelf ontworpen of afwijkende naamborden controleren wij altijd de kwaliteit van de aangeleverde afbeeldingen, logo’s, kleuren en lettertypes. Zo weet je van tevoren wat je krijgt en voorkomen we fouten.

Geen grafisch bestand?

Wij werken graag met kant-en-klare bestanden. Maar we begrijpen dat niet iedereen in staat is om een ingewikkeld grafisch bestand aan te leveren. De ontwerpstudio neemt deze klus dan ook graag voor je uit handen.

Proefdruk: Eerst zien dan bestellen

Wil je voorafgaand aan een bestelling eerst een voorbeeld zien? Het is mogelijk om een digitale proefdruk te maken. Zo weet je altijd hoe je naambord eruit komt te zien. Wil je een proefdruk voorafgaand aan je bestelling? Geef ons dan zo duidelijk mogelijk je wensen aan. We doen ons best om proefdrukken op werkdagen binnen 2 uur te beantwoorden.

Kant-en-klaar bestand aanleveren?

Wil je een kant-en-klaar bestand aanleveren? Onze voorkeur gaat uit naar grafische bestanden met de volgende specificaties: Vector gebaseerde bestanden opgeslagen als .pdf, .ai, .svg of .eps bestand. Kleuren in CMYK. Teksten omgezet naar outlines (lettercontouren).

Contact met de ontwerpstudio

Vragen over een ontwerp, bestand of over bijvoorbeeld de kwaliteit? Neem dan contact met ons op. Gebruik onderstaand formulier of neem telefonisch contact op.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.