Tafelbordjes

Tafelbordjes en bordjes voor op de balie

Deze handige tafelbordjes en balie bordjes worden gemaakt van Aluminium. Wij maken gebruik van RVS look aluminium met een geborstelde structuur. Dit materiaal lijkt sprekend op RVS en heeft daarom een luxe uitstraling.

Baliebordjes met eigen opdruk of ontwerp

Het leuke aan deze tafelbordjes is dat de opdruk geheel naar eigen wens kan worden bepaald. Er is geen beperking in de hoeveelheid tekst en de opdruk kan zowel in zwart als in kleur worden aangebracht. De opdruk kan bijvoorbeeld bestaan uit een tafelbordje met logo, uw naam of een standaard tekst zoals "hier melden" , "gereserveerd" of "Melden bij de balie".

Een tafelbordje wordt standaard voorzien van je eigen opdruk. Je hebt de mogelijkheid om de opdruk enkelzijdig of dubbelzijdig te laten bedrukken. Wanneer je kiest voor een tafelbordje met dubbelzijdige bedrukking, dan kan je aan beide zijden een andere opdruk plaatsen. Zo is het tafelbordje leesbaar van beide zijden of multifunctioneel als je kiest voor verschillende teksten.

Ontwerp je eigen tafelbordje

Het ontwerpen doe je zelf met de ontwerp-module. Hiermee bepaal je hoe je baliebordje eruit komt te zien. Je kiest het gewenste lettertype, upload afbeeldingen en je kan handige clipcarts zoals iconen en pijlen gebruiken. Wil je het ontwerp van je baliebordje door ons laten verzorgen? Dat is ook mogelijk. Vraag dan een proefdruk aan of stuur ons een e-mail.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.