Schuifborden

Schuifborden

Misschien ken je het wel. Je bent eenmaal lekker aan het werk en er komt weer iemand je kantoor in lopen. Of je zit in de vergaderruimte en er komt iemand plotseling en zonder te kloppen binnenvallen.

We bieden hiervoor schuifborden voor op de deur waarmee je bijvoorbeeld kan aangeven of de ruimte vrij of bezet is. Ideaal voor op de deur van kantoor of spreekkamer. We bieden ook schuifborden aan met andere teksten die je zelf kan personaliseren. Voor iedere toepassing is er wel een geschikte oplossing.

Schuifborden zijn eenvoudig te bevestigen. Op de achterkant wordt namelijk een zelfklevende strip aangebracht. Hierdoor is het bevestigen heel eenvoudig.

Vrij-bezet of andere tekst

Onze schuifborden worden pas voorzien van een opdruk zodra ze worden besteld. Hierdoor is het mogelijk om schuifborden te leveren in verschillende afmetingen maar dus ook met een eigen opdruk. Hoewel een opdruk als vrij - bezet heel veel wordt gebruikt bieden we ook vrij - niet storen, aanwezig - afwezig of andere varianten. Het is ook mogelijk om een helft bijvoorbeeld blanco te houden.

Andere afmetingen of kleuren schuifbordjes

Naast het kiezen van je eigen opdruk kunnen we ook schuifbordjes in andere afmetingen en materialen maken. Je hebt keuze uit zilver aluminium of zilver acrylaat bordjes. Daarnaast is het ook mogelijk om een achtergrondkleur te kiezen. We kunnen het met rood en groen leveren maar ook met een neutrale achtergrond. De opdruk wordt gegraveerd en is daarmee permanent.

Wil je iets weten over maatwerk schuifborden dan adviseren we graag. Neem in dat geval even contact met ons op.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.