Keurmerk bord

Op zoek naar borden voor leden van een keurmerk? Dan ben je bij NaambordenCentrale aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij voor een diverse organisaties partner borden keurmerk borden en certificering borden verzorgd.

De tijd dat een certificaat enkel op papier wordt verstrekt hebben we achter ons gelaten. Meestal wordt er aan leden een naambord voor naast de voordeur geleverd. Keurmerk borden worden vaak in een grote oplage geproduceerd. Maar we maken deze borden al bij afname van een enkel stuk. De borden worden meestal voorzien van een keurmerk logo. Het is mogelijk om een keurmerk bord in vrijwel alle materialen te leveren. In veel gevallen wordt er gekozen voor plexiglas keurmerk borden. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om borden te maken van bijvoorbeeld Aluminium.

Plexiglas borden hebben als voordeel dat deze goed in een grote oplage kunnen worden geproduceerd en dat ze een luxe uitstraling hebben. Daarnaast heeft plexiglas een neutrale uitstraling waardoor ze voor leden makkelijk te combineren zijn met andere borden.

Wilt u meer weten over het laten maken van een keurmerk bord? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies en of offerte.

Keurmerk bord

Keurmerk bord 2

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.