Deurbordjes

Deurbordje aluminium bedrukt

Deurbordjes zijn kleine bordjes die op deur worden bevestigd en gebruikt worden in kantoren of andere zakelijke omgevingen. Ze worden voorzien zijn van een tekst of afbeelding. Deurbordjes worden vaak gebruikt om de bezoeker te informeren over de functie van de ruimte achter de deur.

Deurbordjes van verschillende materialen

We bieden deurbordjes van verschillende afmetingen en materialen zoals aluminium, emaille en messing.Er zijn veel verschillende soorten deurbordjes die gebruikt kunnen worden, afhankelijk van de behoeften van de gebruiker. Zo zijn er bijvoorbeeld deurbordjes met de functie van de ruimte zoals het deurbordje Toiletten of Directie. Maar deurbordjes kunnen ook worden voorzien van de namen van gebruiker van het kantoor.

Deurbordjes met tekst

Deurbordjes kunnen worden voorzien van een pictogram maar meestal worden ze voorzien van tekst. Je kiest bij ons eenvoudig uit deurbordjes met tekst. Alle deurbord teksten zijn veel voorkomende tekst zoals Toilet, Kantoor en Privé. Maar de kans is groot dat je een deurbordje zoekt met een andere tekst. We bieden daarom ook het deurbordje met eigen tekst. Je bepaald daarmee zelf welke tekst er op je deurbordje komt te staan. Kies bijvoorbeeld voor het aluminium deurdbordje met eigen tekst.

Het is belangrijk om een deurbordje te kiezen dat duidelijk leesbaar is en dat past bij de stijl van de omgeving. Als het bordje niet duidelijk is, kan dit leiden tot verwarring voor bezoekers. Onze deurbordjes worden voorzien van een zelfklevende strip zodat een deurbordje eenvoudig kan worden geplaatst zonder te schroeven.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.