Naamborden voor buiten

Naambordje rvs buiten

Een van de meest gestelde vragen over onze naambord is of ze geschikt zijn voor buiten. Om direct de vraag te beantwoorden kunnen we zeggen dat al onze naamborden geschikt zijn voor buiten. En de naamborden die buiten gebruikt kunnen worden zijn vanzelfsprekend ook geschikt voor plaatsing binnenshuis. 

Welke naamborden zijn gemaakt voor buiten

Wanneer je bij ons een naambord besteld dan is deze altijd geschikt voor buiten. We gaan er vanuit dat een naambord buiten aan de gevel of bij de voordeur wordt geplaatst. Een van de vereisten is dan vanzelf dat het bestand moet zijn tegen weer en wind. We werken dan ook alleen met materialen die weerbestendig zijn en buiten geplaatst kunnen worden. Dat wil zeggen dat ons assortiment zodanig is opgebouwd dat alle materialen die wij gebruiken voor naamborden weerbestendig zijn. Ook producten die bedoeld zijn voor binnen zoals onze deurbordjes en pictogrammen kunnen buiten worden geplaatst.

Naamborden

Naamborden

Bij onze naamborden heeft u ruime keuze uit materialen, graveertechnieken en modellen. Start direct met het ontwerpen van je eigen persoonlijke naambord voor naast de voordeur.
Naamplaatjes

Naamplaatjes

Als een naambord te groot is kunt u kiezen voor een naamplaatje. Deze zijn kleiner en makkelijk te plaatsen op kleine oppervlaktes. Naamplaatjes zijn er in diverse materialen en afmetingen.
Huisnummers en huisnummerborden

Huisnummers

Laat de postbode en uw visite weten op welk huisnummer u woont met een huisnummerbord. Onze huisnummers zijn praktisch, sierlijk en verkrijgbaar in diverse materialen.
Bedrijfsnaamborden

Bedrijfsnaamborden

Een bedrijfsnaambord is het visitekaartje van uw bedrijf. Zorg dat u makkelijk wordt gevonden met een naambord. Kies voor een standaard bedrijfsnaambord of maatwerk.
Pictogrammen

Pictogrammen

Schitterende pictogrammen van rvs en aluminium. Deze moderne pictogrammen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en eenvoudig zelfklevend te bevestigen.
Ongewenste reclame

Ongewenste reclame

Stop ongewenste reclame en spaar het milieu met deze nee ja bordjes. Dit is het luxe alternatief voor de Nee Ja stickers op uw brievenbus. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.
Verbodsborden

Verbodsborden

Diverse soorten en maten verbodsborden zoals verboden te parkeren, verboden te roken en verboden voor honden. Deze borden zijn gemaakt van emaille.
Uithangborden

Uithangborden

Onze uithangborden zijn verkrijgbaar in rvs en staal en zijn heel fraai om te zien. De uithangborden zijn vervaardigd uit de beste en mooiste materialen en eenvoudig te monteren.
Schuifbordjes

Schuifbordjes

Deze handige schuifbordje zijn ideaal voor op de deur van je kantoor. Leverbaar in verschillende varianten zoals vrij - bezet, vrij - niet storen, aanwezig - afwezig of kies een eigen opdruk.
Naamplaathouders

Naamplaathouders

Naamplaathouders zorgen ervoor dat je naamplaatje netjes wordt bevestigd en dat deze eenvoudig te vervangen is. Deze houders beschikbaar is verschillende uitvoeringen en tevens op maat te leveren.
Tekstborden

Tekstborden

Uiteenlopende tekstborden met als doel om bezoekers te informeren over bijvoorbeeld het parkeren, aanmeren of verboden. Diverse soorten en maten borden en tafelbordjes van kunststof en aluminium.
Gevelborden

Gevelborden

Geeft je bedrijf de aandacht die het verdient en zorg dat je vindbaar bent voor klanten. We leveren voordelige gevelborden van aluminium voorzien van een full color opdruk in verschillende kleuren en afmetingen.

Bevestigingsmateriaal geschikt voor buiten

Het is natuurlijk fijn dat onze naamborden weerbestendig zijn. Maar als je daar bevestigingsmateriaal bij gebruik dat niet geschikt is voor buiten zorgt dat voor een teleurstellend resultaat. Stalen schroeven kunnen bijvoorbeeld gaan roesten en zelf je naambord permanent beschadigen. Wij werken daarom met verschillende soorten bevestigingsmaterialen die een-voor-een geschikt zijn voor buiten. Zo werken wij onder andere met hoge kwaliteit rvs schroeven en rvs afstandhouders.

Naambordje buiten bij de voordeur of gevel

Bedenkt van tevoren waar je het naambordje wilt gaan plaatsen. Veelal bieden wij de keuze om je naambordje te bestellen met een zelfklevende bevestiging of een bevestiging met schroeven. Er wordt vaak gevraagd of de zelfklevende bevestiging ook geschikt is voor buiten. Dat is wel het geval maar alleen wanneer de ondergrond glad en vetvrij is. Wanneer je het naambord wil bevestigen op een stenen muur adviseren we altijd om te werken met schroeven. Een blinde bevestiging of bevestiging met rvs afstandhouders valt hier ook onder.

Garantie naamborden buiten

Tot slot is het goed om te weten dat we garantie bieden op alle naamborden. Op de meeste naamborden geldt een garantie van 2 jaar. Deze garantie zegt weinig over de levensduur van je naambord. In de praktijk hebben onze naamborden natuurlijk een veel langere levensduur. De garantieperiode is niet niet afhankelijk van de plaatsing binnen of buiten.

Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.