Naamborden voor buiten

Naambordje rvs buiten

Een van de meest gestelde vragen over onze naambord is of ze geschikt zijn voor buiten. Om direct de vraag te beantwoorden kunnen we zeggen dat al onze naamborden geschikt zijn voor buiten. En de naamborden die buiten gebruikt kunnen worden zijn vanzelfsprekend ook geschikt voor plaatsing binnenshuis. 

Welke naamborden zijn gemaakt voor buiten

Wanneer je bij ons een naambord besteld dan is deze altijd geschikt voor buiten. We gaan er vanuit dat een naambord buiten aan de gevel of bij de voordeur wordt geplaatst. Een van de vereisten is dan vanzelf dat het bestand moet zijn tegen weer en wind. We werken dan ook alleen met materialen die weerbestendig zijn en buiten geplaatst kunnen worden. Dat wil zeggen dat ons assortiment zodanig is opgebouwd dat alle materialen die wij gebruiken voor naamborden weerbestendig zijn. Ook producten die bedoeld zijn voor binnen zoals onze deurbordjes en pictogrammen kunnen buiten worden geplaatst.

Bevestigingsmateriaal geschikt voor buiten

Het is natuurlijk fijn dat onze naamborden weerbestendig zijn. Maar als je daar bevestigingsmateriaal bij gebruik dat niet geschikt is voor buiten zorgt dat voor een teleurstellend resultaat. Stalen schroeven kunnen bijvoorbeeld gaan roesten en zelf je naambord permanent beschadigen. Wij werken daarom met verschillende soorten bevestigingsmaterialen die een-voor-een geschikt zijn voor buiten. Zo werken wij onder andere met hoge kwaliteit rvs schroeven en rvs afstandhouders.

Naambordje buiten bij de voordeur of gevel

Bedenkt van tevoren waar je het naambordje wilt gaan plaatsen. Veelal bieden wij de keuze om je naambordje te bestellen met een zelfklevende bevestiging of een bevestiging met schroeven. Er wordt vaak gevraagd of de zelfklevende bevestiging ook geschikt is voor buiten. Dat is wel het geval maar alleen wanneer de ondergrond glad en vetvrij is. Wanneer je het naambord wil bevestigen op een stenen muur adviseren we altijd om te werken met schroeven. Een blinde bevestiging of bevestiging met rvs afstandhouders valt hier ook onder.

Garantie naamborden buiten

Tot slot is het goed om te weten dat we garantie bieden op alle naamborden. Op de meeste naamborden geldt een garantie van 2 jaar. Deze garantie zegt weinig over de levensduur van je naambord. In de praktijk hebben onze naamborden natuurlijk een veel langere levensduur. De garantieperiode is niet niet afhankelijk van de plaatsing binnen of buiten.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.