Naamplaat graveren

Wilt u een naamplaat laten graveren? Dan bent u bij NaambordenCentrale aan het juiste adres. Wij bieden uiteenlopende materialen, afmetingen en graveertechnieken.

Lasergraveren

Er zijn verschillende graveertechnieken. Zo worden bijvoorbeeld rvs naamplaten en naamplaatjes gegraveerd op basis van lasergraveren. Hierbij wordt de gewenste opdruk in de toplaag van het rvs gebrand. Deze techniek wordt ook toegepast bij veel van onze natuursteen naamborden.

Verdiept graveren

Materialen zoals kunststof worden verdiept gegraveerd. Middels een frees wordt de gewenste opdruk gegraveerd. Er wordt meestal een kunststof soort gebruikt zoals resopal. Dit materiaal bestaat uit meerdere lagen. Door het graveren wordt de kernkleur zichtbaar. Deze techniek wordt toegepast op bijvoorbeeld kunststof naamplaatjes en huisnummers.

Verdiept graveren en inlakken

Materialen zonder contrasterende kernkleur worden verdiept gegraveerd en vervolgens ingelakt. Dit doen wij meestal bij naamplaten van aluminium, messing en acrylaat. Inlakken kan in vrijwel iedere kleur. Ook is het mogelijk om ral kleuren te benaderen.

Producten zoals messing naamborden, bedrijfsnaamborden en naamplaatjes.

In onze webshop treft u meer dan 1.000 verschillende gegraveerd naamplaten. Naast de naamplaten in onze webshop bent u bij ons ook voor maatwerk aan het juiste adres

Naamborden Naamborden Bij onze naamborden heeft u ruime keuze uit materialen, graveertechnieken en modellen. Start direct met het ontwerpen van je eigen persoonlijke naambord voor naast de voordeur. Naamplaatjes Naamplaatjes Als een naambord te groot is kunt u kiezen voor een naamplaatje. Deze zijn kleiner en makkelijk te plaatsen op kleine oppervlaktes. Naamplaatjes zijn er in diverse materialen en afmetingen. Huisnummers en huisnummerborden Huisnummers Laat de postbode en uw visite weten op welk huisnummer u woont met een huisnummerbord. Onze huisnummers zijn praktisch, sierlijk en verkrijgbaar in diverse materialen. Bedrijfsnaamborden Bedrijfsnaamborden Een bedrijfsnaambord is het visitekaartje van uw bedrijf. Zorg dat u makkelijk wordt gevonden met een naambord. Kies voor een standaard bedrijfsnaambord of maatwerk. Pictogrammen Pictogrammen Schitterende pictogrammen van rvs en aluminium. Deze moderne pictogrammen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en eenvoudig zelfklevend te bevestigen. Ongewenste reclame Ongewenste reclame Stop ongewenste reclame en spaar het milieu met deze nee ja bordjes. Dit is het luxe alternatief voor de Nee Ja stickers op uw brievenbus. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Veiligheidsborden Veiligheidsborden Diverse soorten veiligheidsborden die bijdragen aan de veiligheid door te waarschuwen of te verbieden. Bordjes zoals verboden te parkeren, verboden te roken, gevaar asbest. Uithangborden Uithangborden Onze uithangborden zijn verkrijgbaar in rvs en staal en zijn heel fraai om te zien. De uithangborden zijn vervaardigd uit de beste en mooiste materialen en eenvoudig te monteren. Schuifbordjes Schuifbordjes Deze handige schuifbordje zijn ideaal voor op de deur van je kantoor. Leverbaar in verschillende varianten zoals vrij - bezet, vrij - niet storen, aanwezig - afwezig of kies een eigen opdruk. Naamplaathouders Naamplaathouders Naamplaathouders zorgen ervoor dat je naamplaatje netjes wordt bevestigd en dat deze eenvoudig te vervangen is. Deze houders beschikbaar is verschillende uitvoeringen en tevens op maat te leveren. Tekstborden Tekstborden Uiteenlopende tekstborden met als doel om bezoekers te informeren over bijvoorbeeld het parkeren, aanmeren of verboden. Diverse soorten en maten borden en tafelbordjes van kunststof en aluminium. Gevelborden Gevelborden Geeft je bedrijf de aandacht die het verdient en zorg dat je vindbaar bent voor klanten. We leveren voordelige gevelborden van aluminium voorzien van een full color opdruk in verschillende kleuren en afmetingen.
Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.