Naamplaathouders

Naamplaathouder aluminium

Naamplaatjes snel en veilig bevestigen en eenvoudig wisselen? Gebruik dan een naamplaathouder voor het monteren van naamplaatjes. Wij bieden naamplaathouders in verschillende varianten zoals van kunststof en aluminium maar ook verschillende maten en uitvoeringen met en zonder gegraveerd huisnummer.

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

22 producten

Van hoog naar laag sorteren

Toepassing naamplaathouders

De naamplaathouder kan worden gemonteerd naast bijvoorbeeld de voordeur maar ook op brievenbussen, postkasten of een bellentableau. Ze zijn geschikt voor het plaatsen van bijvoorbeeld kunststof naamplaatjes. Voor iedere toepassing is wel een geschikt naamplaathouder. En als we standaard niet de gewenste uitvoering bieden kunnen we het wel maken. Een houder op maat is dus ook mogelijk.

Enkele of dubbele naamplaathouders

Belangrijk om te weten dat we zowel enkele als standaard (dubbele) naamplaathouders bieden. Wat is nou het verschil?

Enkele naamplaathouder

Een enkele naamplaathouder is een frame met een kleine uitsparing en twee schroefgaten links en rechts. Wanneer je een enkele houder hebt dan is het nodig om de houder los te schroeven voor het wisselen van een naamplaatje. Het frame houdt het naamplaatje op zijn plaats. Deze variant kan met gegraveerd nummer worden uitgevoerd, in aluminium en kunststof en in meerdere afmetingen.

Standaard (dubbele) naamplaathouder

Een standaard (dubbele) naamplaathouders is in principe hetzelfde frame maar dan uitgevoerd met een achterzijde. De achterzijde houdt het naamplaatje dan zelf op zijn plek. Deze variant is dan 6 mm dik en kan hierdoor middels onzichtbare schroeven of lijm worden bevestigd. De schroefgaten zijn onzichtbaar omdat deze achter het naamplaatje worden geplaatst. Het is dan ook niet nodig om de schroeven te verwijderen om een naamplaatje te wisselen. Het wisselen kan middels een kliksysteem, veersysteem of zij-inschuifsysteem. Het kliksysteem is het meest toegepaste systeem.

Welke materiaal

Alle houders worden standaard uitgevoerd in de materialen zilvergrijs acrylaat (kunststof) of zilver mat geanodiseerd aluminium. Beide materialen zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Aluminium is sterker dan kunststof. Wanneer de naamplaathouder wordt voorzien van nummer dan wordt deze verdiept gegraveerd en vervolgens ingelakt met een zwarte lak. Wanneer een ander materiaal of lak kleur wenselijk is dan is dat mogelijk.

Naamplaatje

Onze naamplaathouders zijn geschikt voor naamplaatjes. We adviseren een gegraveerd naamplaatje. We gebruiken hiervoor speciale naamplaatjes van graveerkunststof (resopal). Een los naamplaatje bestellen is hier mogelijk. Het is niet mogelijk om te werken met een papieren kaartje. Wel kiezen sommige klanten ervoor om een blanco naamplaatje zonder opdruk te bestellen. Er kan dan ook worden gewerkt met een labelwriter/labeltang.

Neem voor vragen, afwijkende wensen of grotere aantallen contact met ons op.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.