Naamborden RVS

Een naambord van rvs is een van de meest populaire naamborden die we in ons assortiment hebben. We bieden een uiteenlopend assortiment van mooie en kwalitatieve rvs naamborden voor naast de voordeur. Zo bestel je onder andere vlakke en gebogen rvs naamborden in uiteenlopende vormen en maten. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een rvs naamplaatje, huisnummer of bedrijfsnaambord.

52 producten

Van hoog naar laag sorteren

52 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een rvs naambord van topkwaliteit

Onze naamborden van rvs zijn gemaakt van een schitterende buitenkwaliteit rvs. Hierdoor blijft je rvs naambord lang mooi en ga je er jaren plezier van hebben. Alle rvs naamborden in ons assortiment zijn weerbestendig en kunnen eenvoudig worden onderhouden. Ons advies is om je naambord af en toe schoon te maken en daarna in te smeren met een flinterdun laagje olijfolie. Kiest u voor eens rvs/inox naambord dan kies je voor een naambord van topkwaliteit. Wenst je een afwijkende afmeting of heb je andere speciale wensen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Naambord van rvs bedrukken

De meeste rvs naamborden worden bedrukt middels lasergraveren. Er zijn ook rvs naamborden die we voorzien van een opdruk door middel van vinyl belettering of een UV-print. Bij het graveren door middel van een laser wordt de opdruk in de toplaag van het rvs naambord gebrand. Hierdoor ontstaat een opdruk die bijna zwart is. Deze techniek staat het ook toe om bijvoorbeeld tekens en een afbeelding in te branden. Een opdruk middels lasergraveren is permanent en weerbestendig. Wanneer je naambord wordt voorzien van een opdruk door middel van print of vinyl belettering is het ook mogelijk om kleur te gebruiken. Wij maken gebruik van een hoge kwaliteit UV-print en vinyl. Beide technieken zorgen voor een weerbestendige opdruk. Als laatst is het ook mogelijk om een rvs naambord verdiept te graveren en in te lakken. Deze techniek passen we voornamelijk toe bij industriële projecten en niet bij naamborden die bij de voordeur worden geplaatst. Overigens hoeft je bij het bestellen geen keuze te maken uit druktechniek. Wil je weten welke techniek we toepassen? Kijk dan bij de specificatie bij het betreffende product.

Technieken die wij gebruiken voor het bedrukken van rvs

  • Lasergraveren
  • Vinyl belettering
  • UV-print
  • Verdiept graveren en inlakken

RVS naambord voordeur

Een van de leuke eigenschappen van rvs naamborden is dat je deze helemaal zelf naar wens kan ontwerpen. Wat is er nou leuker dan een naambord bij je voordeur dat je zelf hebt ontworpen? Met onze vernieuwde ontwerp-module heb je veel mogelijkheden om je eigen naambord te ontwerpen. Zo is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een hondenpootje of kastenpootje te plaatsen. Maar ook andere symbolen zoals een pijl of een afbeelding van een dier plaats je eenvoudig op je naambord. Zo is er ook een mooi plekje voor je huisdier. Wanneer je het voordeur naambord heb ontworpen kan je het ontwerp opslaan en eventueel bewaren om deze later nog te bewerken of te bestellen. 

Tijdens het ontwerpen van je naambord kies je zelf waar een afbeelding of de tekst plaatst. We bieden standaard een ruime keuze aan verschillende lettertypen zodat je rvs naambordje altijd in de gewenste stijl is. Bovendien zie je direct het eindresultaat en kan je overgaan tot het bestellen van je naambord. Wanneer je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van je rvs naambord voordeur kan je gebruik maken van de chatfunctie of ontwerpstudio. In een chatgesprek kunnen we je voorzien van snelle tips en korte vragen beantwoorden. Voor uitgebreidere vragen of ontwerpen helpt de ontwerpstudio je graag verder.

RVS naambord bevestigen

We voorzien je rvs naambord altijd van een bevestiging. Welke bevestiging we meeleveren lees je op de productpagina. De meeste naamborden van rvs worden geleverd met schroeven, rvs afstandhouders of een blinde bevestiging. Het monteren van een rvs naambord op de muur wordt meestal gedaan aan de hand van een schroefbevestiging. Zowel de standaard schroeven als de rvs afstandhouders en blinde bevestiging werkt op basis van een schroefbevestiging. Daarmee kan je een rvs naambord op bijvoorbeeld een buitenmuur bevestigen. 

Wanneer er bij het naambord wordt aangegeven dat er schroeven worden meegeleverd dan is dat een compleet setje met kleine rvs schroefjes en pluggen. Als het naambord is voorzien van rvs afstandhouders dan ontvang je een luxe bevestigingsset gemaakt van rvs. Het busje van de afstandhouders wordt doormiddel van een schroef en een plug aan de muur bevestiging. De luxe rvs bout zorgt ervoor dat het naambord vast komt te zitten en dat er aan de voorzijde een mooi kapje zichtbaar is. Bij een blinde bevestiging leveren we een plaatje die is voorzien van schroefgaten en zelfklevende stript. Het plaatje wordt tegen de muur geschroefd. De bijpassende schroeven en pluggen worden meegeleverd. Na het plaatsen van het blinde bevestigingsplaatje wordt het rvs naambord tegen het plaatje geplakt doormiddel van de zelfklevende strip.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.