Naamborden RVS

Een RVS naambord van topkwaliteit

Onze RVS naamborden zijn gemaakt van de beste buiten kwaliteit. Hierdoor blijft uw naambord lang mooi en kunt u er jaren van genieten. Alle RVS naamborden zijn weerbestendig en kunnen eenvoudig worden onderhouden. Kiest u voor eens RVS naambord dan kiest u voor topkwaliteit. Wenst u een afwijkende opdruk? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefdruk.

Verschillende technieken

De RVS naamborden worden bedrukt middels lasergraveren of vinyl bedrukking. Bij lasergraveren wordt de gewenste opdruk middels een laser in het RVS gebrand. Hierdoor ontstaat een opdruk die Antraciet van kleur is. De techniek staat het ook toe om bijvoorbeeld tekens en afbeeldingen in het RVS te branden. Een opdruk middels lasergraveren is permanent.

Naast lasergraveren is het ook mogelijk om tekst aan te brengen middels vinyl belettering. Hiermee is het mogelijk om kleur te gebruiken. Wij maken gebruik van een hoge kwaliteit vinyl die op het RVS wordt aangebracht. Vinyl is weerbestendig en kan eventueel verwijderd of aangepast worden.

Volgens standaard opmaak of zelf ontwerpen

De meeste RVS naamborden kunt u zelf ontwerpen met de product designer. U kunt hiermee zelf uw ontwerp maken. Wanneer u het standaard afgebeelde ontwerp wenst kunt u ook gebruik maken van de standaard invulvelden. Wij maken het naambord dan volgens uw eigen gekozen opties en naar ontwerp van het voorbeeld. Wanneer u afwijkende wensen heeft kunt u ook contact met ons opnemen voor een eigen proefdruk.