RVS naambord met hoek 19,5 x 15 cm

€ 99,95
Inclusief BTW
Levertijd:
2-3 werkdagen

Productinformatie

Dit rvs naambord is net even wat ander dan de andere naamborden. Deze is namelijk geschikt om te plaatsen op een hoek. Omdat dit rvs naambord is voorzien van een 90 graden hoek is het van twee kanten leesbaar. Iedere zijde is 19,5 x 15 cm.

De opdruk wordt aangebracht doormiddels van een laser. Hierdoor wordt de opdruk in de toplaag van het rvs gebrand en ontstaat er een mooie donkere opdruk. Beide zijden worden voorzien van een opdruk.

Het bevestigen van dit hoekbord van rvs kan doormiddel van het meegeleverde blinde bevestigingssetje.

Start direct met het ontwerpen van je rvs naambord met 90 graden hoek. 

Specificaties

Specificaties
Artikel rvs-hoekbord-19-5x15
Materiaal RVS
Afmeting 19,5 x 15
Dikte 2 mm
Bewerkingstechniek Lasergraveren
Bevestiging Blind

Onderhoud

Dit RVS naambord kunt u reinigen met alle niet agressieve reinigingsmiddelen. Voor de duurzaamheid kunt u het RVS naambord het beste 4 keer per jaar insmeren met een dunne laag olijfolie.

Proefdruk

Je kan dit product zelf ontwerpen met de ontwerp-module. Lukt het niet om zelf te ontwerpen? Vraag dan om hulp via het chatvenster of vraag gratis een digitale proefdruk aan.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl. Wij beantwoorden je e-mail zo snel mogelijk.

Natuurlijk kan je ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 85 40 126 43 of gebruik de chatfunctie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Afbeelding wordt geladen
Copyright © 2022 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.