Naambordjes voordeur

Naambord aluminium bij de voordeur

Een naambord op je voordeur is het visitekaartje van je woning. Iedere deur verdient een naambord zeggen we bij NaambordenCentrale. Maar een naambord is vandaag de dag niet alleen praktisch maar ook een persoonlijk object. Een naambordje naast je voordeur geeft je aan wie er op je adres woont en welk huisnummer de woning heeft. Naast deze functionele eigenschap maak je met een naambordje je huis helemaal af. Met een gepersonaliseerd naambord van NaambordenCentrale geef je een persoonlijk tintje aan je huis. Start vandaag nog met je eigen ontwerp en kies een mooi naambordje voor bij de voordeur.

Voor iedere voordeur een naambord in de gewenste stijl

Zoveel mensen, zoveel wensen. Om te kunnen voldoen aan alle wensen hebben wij een ruim aanbod aan naamborden die speciaal ontwikkeld zijn voor bij de voordeur. Ons assortiment begint met al met kleine kunststof naambordje vanaf € 6,50. Maar we bieden ook grotere en luxe voordeur naamborden zoals van bijvoorbeeld beton, plexiglas en rvs. Iedere woning ziet er anders uit maar we weten vrijwel zeker dat je ongeacht de keuze altijd een hoogwaardig naambord voor naast uw voordeur krijgt.

Je naambord laten ontwerpen

Ontwerpstudio

We hebben ons best gedaan om het ontwerpen van je eigen voordeur naambord zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze naambord ontwerp-module is zo gemaak dat iedereen snel en eenvoudig zijn naambord kan maken. Maar mocht je onverhoopt toch tegen problemen aanlopen dan helpen we je graag verder met het ontwerpen. Je kan dan een digitale proefdruk bij onze ontwerpstudio aanvragen. Bij vrijwel ieder naambord zie je de knop “proefdruk aanvragen”. Vul hier zo uitgebreid mogelijk je wensen in en we helpen je snel verder met een digitale proefdruk van je naambord. Mocht je zelf al een ontwerp of schets hebben gemaakt, dan kun je gewoon deze meesturen.

Je naambord voordeur personaliseren

Naambord voordeur ontwerpen

Als je dan een mooi naambord voor naast de voordeur gaat bestellen is het wel zo leuk als deze is gepersonaliseerd. Je kan bij ons alle naamborden personaliseren. De meeste naambordjes kan je helemaal naar wens samenstellen met de ontwerp-module. Je herkent dit aan het label “ontwerp zelf”. Als je het voordeur naambord gaat ontwerpen zie je direct het het eindresultaat en maak je precies dat ontwerp dat je voor ogen hebt. De ontwerp mogelijkheden verschillen per naambord en productietechniek. Bij de meeste naamborden kan je bijvoorbeeld de letterkleur en indeling bepalen en bij veel modellen kan je ook werken met afbeeldingen zoals een hondenpootje.

Naambord voordeur bevestigen

Naambord bevestigen

Na het bestellen van je naambord sturen we per post toe. De meeste naamborden passen door de brievenbus. Wel zo handig want je hoeft dan niet thuis te blijven. Zodra je naambord is ontvangen is het tijd om deze bij de voordeur te monteren. We leveren vrijwel alle naamborden van een bevestigingsset. In sommige gevallen bieden we ook keuze uit bevestigingsmateriaal. Zo kies je bijvoorbeeld voor een zelfklevende bevestiging wanneer je deze aan de voordeur gaat plaatsen en kies je voor schroeven wanneer je het naambord aan de gevel met bakstenen wilt monteren.

Garantie

Garantie op je naambord

Met een naambordje van NaambordenCentrale heb je altijd een hoogwaardig naambord bij de voordeur. Dat wil je het liefst ook zo lang mogelijk houden. We bieden daarom op alle naamborden in ons assortiment garantie. En die garantie gaat natuurlijk verder dan tot aan de voordeur. Mocht je naambord onverhoopt toch niet mooi blijven dan lossen we dit samen op. Lees wel altijd goed de onderhoudsinstructies om te zorgen dat je deze zo lang mogelijk mooi blijft. Zo zijn veel van onze naamborden bijvoorbeeld gevoelig voor agressieve reinigingsmiddelen. We zullen hier niet alle instructies opsommen maar we tonen op iedere productpagina een kort stukje over het onderhouden van je naambordje.

Unieke voordeur naambordjes

Om altijd een uniek naambordje voor bij de voordeur te kunnen leveren werken we continu aan het verbeteren van ons aanbod. We zoeken altijd naar nieuwe materialen die we kunnen gebruiken voor onze naambordjes. Maar we ontwikkelen ook steeds nieuwe unieke producten en ontwerpen op basis van bestaande materialen. Als je regelmatig onze webshop bezoek zie je geregeld nieuwe unieke naamborden verschijnen van zowel landelijke tot moderne industriële naambordjes. Ons aanbod blijft vernieuwen!

Vragen

Tot slot willen we aangeven dat we meer zijn dan alleen een naamborden webwinkel. We staan dagelijks klaar om je zowel telefonisch als per e-mail en chat te woord te staan. Naast onze service die onze ontwerpstudio biedt kunnen we ook naamborden voor bij de voordeur op maat maken. Als je wensen hebt zoals bijvoorbeeld een specifiek naambordje met afwijkende maat of opdruk dan is de kans groot dat we dit kunnen verzorgen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur op +31 (0) 85 40 126 43 of per chat en e-mail.

Voordelige naamplaatjes

De prijs van een naambordje loopt uiteen. Het goedkoopste naamplaatje kost € 6,50. Dit is een eenvoudig kunststof naamplaatje. De prijs van een naambordje varieert van € 6,50 tot enkele honderden euro’s. Wat een naambordje kost wordt bepaald door verschillende factoren zoals:

  • Afmeting
  • Materiaal
  • Druktechniek

Hoe groot mag een naambord zijn?

Er is geen wettelijk vastgestelde afmeting voor naamborden bij de voordeur. Let op dat voor bedrijven vaak andere regels gelden. Informeer hiervoor bij je gemeente. Wanneer je goed rondkijkt in je omgevig zal je zien dat de afmetingen van naamborden overal verschillen. Maar als we uitgaan van een gemiddelde geschakelde woning dan adviseren we een naambordje met een afmeting tussen de 10 x 15 en 20 x 30 cm. Bij de meeste huizen is er voldoende ruimte om een naambord van deze afmetingen te plaatsen. Bovendien kan je met deze afmeting zowel een huisnummer als namen plaatsen. Doorgaans is het bordje groot genoeg om van 2-4 meter afstand goed te kunnen lezen.

Nieuws & blogs

Uitbreiding assortiment uithangborden

Dit jaar hebben we onze uithangborden uitgebreid met nieuwe modellen. De bestaande borden zijn gebleven en nieuwe uithangborden zijn inmiddels toegevoegd. Uithangborden zijn naamborden die aan een frame

Unieke naambordjes in 2023 (update)

Als we ‘s ochtend vertrekken naar het werk en de voordeur uitlopen is het al lekker licht. Je hoeft niet te krabben of een paraplu mee te nemen. Is het nog nodig om een jas aan te trekken of kan het w

Zo maak je een naambord goed leesbaar

Een vraag die bij onze klantenservice veel wordt gesteld gaat over de leesbaarheid van producten zoals naamborden, tekstborden en gevelborden. Een goed leesbare tekst of huisnummer is belangrijk maar het

Altijd je naamplaatje perfect op maat gemaakt

Je zoekt een naamplaatje voor bijvoorbeeld bij je voordeur en ondanks het enorme aanbod van verscheidene naamplaatjes in de webshop kan je net niet die ene specifieke maat vinden waar je naar op zoek bent.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.