Gevelborden

Gevelborden

Een gevelbord zorgt ervoor dat je bedrijf zichtbaar is. Wij leveren gevelborden van verschillende materialen en vrijwel alle afmetingen. Verzorg zelf je ontwerp of laat het ontwerp gratis en professioneel door ons maken.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gevelbord op maat in iedere afmeting

In onze webshop ziet u gevelborden van verschillende afmetingen. Dit zijn de meest voorkomende maten. Wilt u een gevelbord andere afmeting dan is dat geen probleem.

Materialen

Voor gevelborden adviseren wij het materiaal Dibond. Dit is een zogenaamd sandwichpaneel gemaakt van Aluminium met een kern van kunststof. Hierdoor is materiaal is sterk, lichtgewicht en werkt nauwelijks. Daarnaast kent het materiaal een gunstige prijs bij grote afmetingen. Het is geschikt voor zowel binnen als buitengebruik.

Opdruk

Dibond is uitermate geschikt om digitaal te bedrukken. Alle gevelborden van Dibond worden voorzien van een full color opdruk. Hierdoor zijn er geen beperkingen in de opmaak.

Gratis opmaak

Heb je een eigen ontwerp dan kan deze zo worden geproduceerd. Heb je geen ontwerp? Dan nemen wij dit graag uit handen.

Wij verzorgen een gratis een digitale proefdruk. Zo ben je verzekerd van een professioneel ontwerp en weet je van tevoren hoe je gevelbord er uit komt te zien.

Advies

Wil je advies over een gevelbord? Neem dan direct en vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.