Huisnummers RVS

Een huisnummer van rvs naast de voordeur zorgt voor een bijzondere en verzorgde uitstraling. RVS heeft een herkenbare kleur zoals maar weinig andere materialen dat hebben. We bieden verschillende soorten rvs huisnummers. Zo hebben wij losse vrijstaande cijfers maar ook vlakke huisnummerborden.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

RVS cijfer

Wanneer je op zoek bent naar enkel een cijfer voor naar de voordeur dan kan je het best kiezen voor de losse vrijstaande rvs huisnummers. Deze hebben een prachtige moderne uitstraling. De vrijstaande huisnummer zijn leverbaar in vaste hoogtematen tot wel 50 cm hoog. De huisnummers worden geproduceerd per bestelling. Het is daarom mogelijk om een afwijkend lettertype en hoogte te produceren.

RVS huisnummerborden

Naast de cijfers bieden we ook rvs huisnummerborden. Dit zijn vlakke rvs nummerborden die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Hierbij wordt de opdruk gegraveerd middels een laser. Omdat de opdruk wordt ingebrand is de opdruk kleur standaard zwart - antraciet. Dit zorgt ook voor het beste contrast en waarmee de leesbaarheid wordt bevorderd. De huisnummerborden kunnen in verschillende lettertype worden geleverd. Je kan zelf je lettertype kiezen bij het ontwerpen.

Het nut van een huisnummer

Naast een mooie en verzorgde uitstraling zorgt een rvs huisnummer naast de voordeur ook voor een betere vindbaarheid van uw woning. Het belang van een huisnummer wordt vaak onderschat. Denk hier bijvoorbeeld aan de hulpdiensten die uw woning in geval van nood makkelijk moeten kunnen vinden.

RVS, Inox of roestvrij- of roestvast staal

RVS is bij veel mensen ook bekend onder de naam Inox. Deze term wordt voornamelijk in België gebruikt. RVS is hetzelfde als Inox, roestvrij staal en roestvast staal.

Combineren van rvs producten

We hebben een ruim assortiment aan rvs producten. Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld rvs huisnummers te combineren met naamborden, naamplaatjes of tekstborden. Neem voor specifieke rvs producten gerust even contact met ons op.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.