Graveerplaatjes

Graveerplaatjes

Wanneer je op zoek bent naar een graveerplaatje dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het graveren van diverse graveerplaatjes van verschillende materialen. Veel producten zijn direct in onze webshop te bestellen maar we bieden ook graveerplaatjes met een afwijkende afmetingen of afwerking.

Wat is een graveerplaatje

Een graveerplaatje is in principe een naamplaatje dat is gegraveerd. Er is geen officiële definitie van een graveerplaatje maar doorgaan wordt er met graveerplaatje een relatief klein naamplaatje bedoeld waarbij de opdruk is gegraveerd. Meestal een een graveerplaatje gemaakt van een kunststof soort, aluminium of rvs. Deze worden voorzien van namen, nummers of een korte tekst. Ook wordt in de branche van sportprijzen vaak gewerkt met de term graveerplaatje. Dit zijn meestal gegraveerde plaatjes die op een sokkel worden geplaatst.

Wat is er mogelijk op het gebied van graveerplaatjes

Er is veel mogelijk als het om graveerplaatjes gaat. De meeste materialen zijn in grote platen op voorraad en wordt op het moment van bestellen op maat gesneden. Het is daarom meestal mogelijk om graveerplaatjes te bestellen in standaard en afwijkende maten te leveren. Ook de afwerking zoals bijvoorbeeld de bevestiging en of de plaatsing van de boorgaten kan worden bepaald. Daarnaast bieden we een groot scala aan materialen en heb je keuze uit een een groot aantal opties.

We bieden graveerplaatjes van de materialen:

  • Messing
  • Perspex
  • Resopal
  • Aluminium
  • RVS

Weet je niet welke materiaal je moet kiezen voor je graveerplaatje? Neem dan even contact op met het klantenservice team. We helpen je graag met het bestellen. We staan voor je klaar om alle vragen omtrent graveerplaatjes direct te beantwoorden.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.