Naamplaatjes Nostalgisch

Schitterende nostalgische naamplaatjes voor bij de voordeur. Gemaakt van topkwaliteit aluminium met gekleurde toplaag. De opdruk wordt verdiept gegraveerde en met de hand gelakt. Kies zelf je kleur, lettertype en bevestigingsmethode.

Een klassiek naamplaatje

Wat maakt dit naamplaatje eigenlijk klassiek? In dit geval gebruiken we aluminium waarbij de kleuren zodanig zijn gekozen dat deze een klassieke uitstraling krijgen. We gebruiken bijvoorbeeld de kleur donkergroen. Deze kleur geeft het naamplaatje in combinatie met een klassiek lettertype karakter. Kies bijvoorbeeld voor het typische klassieke lettertype Clarendon of Times.

Hoe bevestig ik dit naamplaatje?

We bieden twee opties om het naamplaatje te bevestigen. De makkelijkste manier om het naamplaatje te bevestigen is doormiddel van de zelfklevende srip aan de achterzijde. Je plakt het naamplaatje daarmee heel eenvoudig op iedere gladde ondergrond. Wanneer de ondergrond niet glad is dan adviseren we te kiezen voor de optie boorgaten/schroeven. Het monteren van het naamplaatje door middel van schroeven zorgt dat het altijd goed vast zit. We leveren een setje schroeven en pluggen mee.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.