Naambordjes

Wanneer je op zoek bent naar naambordjes dan zit je bij NaambordenCentrale helemaal goed. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en leveren van naamborden, naamplaatjes en huisnummer. In onze webshop vind je een breed assortiment met ruim 1.000 verschillende naambordjes. Zo weet je zeker dat er altijd een tussen staat die bij je voordeur past.

Naamborden

Naamborden

Bij onze naamborden heeft u ruime keuze uit materialen, graveertechnieken en modellen. Start direct met het ontwerpen van je eigen persoonlijke naambord voor naast de voordeur.
Naamplaatjes

Naamplaatjes

Als een naambord te groot is kunt u kiezen voor een naamplaatje. Deze zijn kleiner en makkelijk te plaatsen op kleine oppervlaktes. Naamplaatjes zijn er in diverse materialen en afmetingen.
Huisnummers

Huisnummers

Laat de postbode en uw visite weten op welk huisnummer u woont met een huisnummer. Onze huisnummers zijn praktisch, sierlijk en verkrijgbaar in diverse materialen.
Bedrijfsnaamborden

Bedrijfsnaamborden

Een bedrijfsnaambord is het visitekaartje van uw bedrijf. Zorg dat u makkelijk wordt gevonden met een naambord. Kies voor een standaard bedrijfsnaambord of maatwerk.
Pictogrammen

Pictogrammen

Schitterende pictogrammen van rvs en aluminium. Deze moderne pictogrammen zijn duurzaam, onderhoudsvrij en eenvoudig zelfklevend te bevestigen.
Ongewenste reclame

Ongewenste reclame

Stop ongewenste reclame en spaar het milieu met deze nee ja bordjes. Dit is het luxe alternatief voor de Nee Ja stickers op uw brievenbus. Verkrijgbaar in verschillende maten en materialen.
Verbodsborden

Verbodsborden

Diverse soorten en maten verbodsborden zoals verboden te parkeren, verboden te roken en verboden voor honden. Deze borden zijn gemaakt van emaille.
Uithangborden

Uithangborden

Onze uithangborden zijn verkrijgbaar in rvs en staal en zijn heel fraai om te zien. De uithangborden zijn vervaardigd uit de beste en mooiste materialen en eenvoudig te monteren.
Schuifbordjes

Schuifbordjes

Deze handige schuifbordje zijn ideaal voor op de deur van je kantoor. Leverbaar in verschillende varianten zoals vrij - bezet, vrij - niet storen, aanwezig - afwezig of kies een eigen opdruk.
Naamplaathouders

Naamplaathouders

Naamplaathouders zorgen ervoor dat je naamplaatje netjes wordt bevestigd en dat deze eenvoudig te vervangen is. Deze houders beschikbaar is verschillende uitvoeringen en tevens op maat te leveren.
Tekstborden

Tekstborden

Uiteenlopende tekstborden met als doel om bezoekers te informeren over bijvoorbeeld het parkeren, aanmeren of verboden. Diverse soorten en maten borden en tafelbordjes van kunststof en aluminium.
Gevelborden

Gevelborden

Geeft je bedrijf de aandacht die het verdient en zorg dat je vindbaar bent voor klanten. We leveren voordelige gevelborden van aluminium voorzien van een full color opdruk in verschillende kleuren en afmetingen.

Naambordjes van beton

Een van de nieuwste modellen zijn de naambordjes gemaakt van beton. Dit materiaal heeft een mooie uitstraling en een moderne inslag. De naambordjes van beton worden voorzien van een opdruk middels digitale print en zijn zelf naar eigen wens online te ontwerpen met de ontwerpmodule. De montage is geheel blind waardoor geen bevestiging zichtbaar is.

Naambordjes van beton

Naambordjes van rvs

Dit is een van de meest populaire materialen zo lang we bestaan. Naambordjes van rvs zijn tijdloos en ijzersterk. We bieden vlakke rvs naamborden en naamplaatjes waarbij de opdruk wordt aangebracht middels lasergraveren. Daarnaast hebben we een siere gebogen naamborden met zowel een gegraveerde opdruk en een opdruk die wordt aangebracht op basis van vinyl belettering. Alle rvs naambordjes kan je bij ons zelf naar wens personaliseren met de ontwerpmodule.

Naambordjes van rvs

Naambordjes van bamboe

Bamboe is ook een recent geplaatst materiaal. Dit natuurproduct wordt behandeld zodat het buiten kan worden gebruikt. De opdruk wordt aangebracht op basis van moderne printtechniek waardoor zelf ontwerpen met allerlei leuke symbolen mogelijk is. De blinde bevestiging zorgt ervoor dat je geen boorgaatjes ziet.

Naambordjes van bamboe

Naambordjes plexiglas

Een van de leuke eigenschappen van een naambordje van plexiglas is dat het materiaal transparant is. Hierdoor past het zich als het ware aan naar de ondergrond. De opdruk wordt aan de achterzijde aangebracht zodat de opdruk beter beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Het gebruik van printtechniek geeft je de vrijheid om een ontwerp te maken zonder beperkingen. Je bevestigt een plexiglas naambord met de meegeleverde rvs afstandhouders zodat het naambordje een stukje van de muur af komt. We passen bij helder plexiglas standaard een witte tegendruk toe waardoor de opdruk beter tot zijn recht komt.

Naambordjes van plexiglas

Naambordjes plexiglas met aluminium

Wanneer je een naambordje van plexiglas wilt maar niet wilt dat de ondergrond door het plexiglas zichtbaar is dan zijn de naambordjes van plexiglas met aluminum de oplossing. Door gebruik te maken van deze materialen ontstaat een tweelaags naambordje met een plexiglas voorplaat en aluminum rvs look achterplaat. De achterplaat zorgt ervoor dat de muur niet zichtbaar is en draagt bij aan een betere leesbaarheid. De luxe afstandhouders houden het geheel uit elkaar en geven deze naambordjes extra allure. De voorplaat van plexiglas kun je naar hartelust zelf ontwerpen met de ontwerpmodule.

Naambordjes van aluminium / plexiglas

Naambordjes leisteen

Leisteen is een natuurproduct en ieder model is steeds net even wat anders. Onze modellen hebben afgekapte randen waardoor de ambacht er vanaf straalt. Leisteen is antraciet van kleur. De opdruk graveren we met een laser waardoor eeren een licht grijze opdruk ontstaat. Graveren met een laser is nauwkeurig en permanent. Je kan je eigen ontwerp maken via de ontwerpmodule.

Naambordjes van leisteen

Naambordjes aluminium

We bieden diverse soorten aluminium in verschillende kleuren geschikt voor verschillende bewerkingstechnieken. We gebruiken veelal aluminium rvs look. Dit is een fraai alternatief voor de rvs naamborden. RVS look betekent dat de toplaag geborsteld is. We bieden tevens aluminum naamborden waarbij de opdruk verdiept wordt gegraveerd en daarna handmatig wordt gelakt. De naambordjes van wit aluminum en rvs look worden voorzien van een digitale print. Alle aluminium naambordjes kun je zelf maken met de ontwerpmodule.

Naambordjes van aluminium

Naambordjes natuursteen

Deze naambordjes van natuursteen maken we van belgisch blauwsteen. Steenaders en fossiele afzettingen maken werkelijk ieder naambordje stuk voor stuk uniek. Wanneer je een natuursteen naambord met karakter gaat combineren met je eigen ontwerp ontstaat een prachtig stuk vakwerk.

Naamborjes natuursteen

Naambordjes emaille

Wanneer we het toch hebben over karakter mogen we zeker de naambordjes van emaille niet vergeten. Emaille naambordjes worden grotendeels met de hand gefabriceerd. Het begint met een stuk plaatstaal dat laag voor laag wordt opgebouwd. Het eindigt in een pracht van een naambord met een niet te evenaren uitstraling dat een leven lang mee gaat. Overigens bieden we van emaille ook huisnummers met dezelfde hoge kwaliteit.

Naambordjes emaille

Naambordjes glas

Het bewerken van glas tot een naambord is een vak apart maar resulteert altijd in een uniek naambordje voor bij je voordeur. De naambordjes van glas zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Sommige modellen hebben afgebrokkelde randen of zijn voorzien van een rvs achterplaat. Alle naamborden van glas worden voorzien van een permanente opdruk en een mooie rvs bevestigingsset.

Naambordjes glas

Naambordjes messing

Messing naambordjes behoren samen met messing naamplaatjes en huisnummerborden tot een van onze persoonlijke favorieten. En zo te zien zijn wij niet de enige want de afgelopen jaren hebben we de populariteit van messing zien toenemen. Een naambordje van messing heeft dubbele persoonlijkheid. Het kan zowel heel klassiek als ook heel modern zijn. Een naambordje van messing heeft een mooie uitstraling. Dat wordt mede verzorgt door de veriept gegraveerde opdruk die vervolgens wordt voorzien van lak.

Naambordjes messing

Naambordjes hout

De naambordjes van hout bestaan op het moment van schrijven uit twee verschillende series. De boomschijf naambordjes zijn leuke ovale modellen waarbij je letterlijk de jaarringen terug ziet komen. De opdruk wordt permanent aangebracht door middel van lasergraveren en vervolgens afgelakt voor een langere levensduur. Daarnaast bieden we in kleur gelakte naambordjes van hout die verdiept worden gegraveerd. De houten bordjes zijn te bestellen in verschillende veel gekozen kleuren. Alle naambordjes van hout ontwerp je eenvoudig zelf met de ontwerpmodule.

Naambordjes hout

Copyright © 2021 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.