Naamborden Cortenstaal

We maken naamborden van veel verschillende materialen. Het cortenstaal naambord is hier als laatst aan toegevoegd. Dit stoere roestige naambord wint steeds meer terrein bij mensen aan de voordeur. Een naambord van Cortenstaal is een absolute blikvanger en een echt aanwinst voor ons assortiment met industriële naamborden.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Waarom een naambord van Cortenstaal

Cortenstaal is een staalsoort met een legering die bestaat uit ijzer waar fosfor, koper, silicium, chroom en nikkel aan zijn toegevoegd. Door deze samenstelling krijgt het staal de kenmerkende roestige buitenkant. Cortenstaal kenmerkt zich natuurlijk door de roestige stoere buitenlaag. Het is goed om te weten dat een naambord van Cortenstaal bijzonder sterk is en een lange levensduur heeft. De roestige oxidelaag werkt als het ware als een beschermlaag voor het onderliggende staal. Onderhoud plegen aan dit naambord is dus echt niet nodig.

Het is een absolute uitdaging om een naambord van cortenstaal te voorzien van een opdruk. We hebben er daarom voor gekozen om de gewenste opdruk uit het Cortenstaal te snijden. Door middel van een een waterstraal wordt de gewenste vorm en opdruk uit het staal gesneden. Bij het maken van een naambord van Cortenstaal moet wel rekening worden gehouden met de vormen. Niet alles is mogelijk door de beperking in de productie. Een te kleine tekst is niet mogelijk en gesloten vormen moeten worden voorzien van verbindingsstreepjes.

Je kan ook de Cortenstaal naamborden zelf ontwerpen met de ontwerp-module. We hebben daarom speciale lettertypen toegevoegd die de verbindingsstreepjes automatisch toevoegen. We voeren na de plaatsing van de bestelling altijd een controle uit of de opdruk uit het naambord gesneden kan worden.

Cortenstaal naambord bevestigen

Om je Cortenstaal naambord te bevestigen leveren we pennen mee. Met deze pennen bevestig je het naambord blind aan de muur. Er zijn hierdoor aan de voorkant van het naambord geen schroeven zichtbaar. De pennen worden in de busjes aan de achterzijde van het naambord vastgezet. Voor het bevestigen van de Cortenstaal plaat boor je gaten in de muur en voorzie je de gaten montagekit. Je kan het naambord een stukje van de muur laten komen voor een zwevend effect.

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.