Messing naamplaatje 13 x 5 cm

Messing naamplaatje 13 x 5cm

€ 32,00
Prijzen zijn inclusief btw + gratis verzending
Model: series-40
Materiaal: Messing
Formaat: 13 x 5 cm
Garantie: 2 jaar
Bevestigingmateriaal: Gratis meegeleverd
Levertijd: 3 werkdagen

Messing naamplaatje

De klassieke vormen en het gebruik van gegoten messing maken dit een mooi sierlijke naamplaatje. Om de namen netjes aan te brengen worden deze verdiept verdiept gegraveerd en met een zwarte lak handmatig ingekleurd. Bovendien is het messing behandeld waardoor het minder gevoelig is voor weersinvloeden.De afmeting is 13 x 5 cm en biedt voldoende ruimte om bijvoorbeeld de voornamen en achternamen of een korte tekst te plaatsen. We leveren deze naamplaat samen met setje messing schroeven waarmee het mooi kan bevestigen op de voordeur of gevel.Een ding weten we zeker en dat is dat het een kwalitatieve messing naamplaat is waar je lange tijd van kan genieten.


Onderhoud

Messing kan naar verloop van tijd doffer worden. Dit heeft zijn charme maar niet iedereen wilt dit. Wil je de glans behouden dan kan je het messing naamplaatje voorzichtig poetsen met een zachte doek en koperpoets zoals Brasso.

Vragen?

Heeft u een vraag over dit product of wilt u een proefdruk ontvangen? Neem dan contact met ons op. Telefoonnummer 085 40 126 43 of per e-mail.

Start met ontwerpen Ontwerp zelf
Of gebruik tekstvelden

Voer de 1e tekstregel in

Voer de 2e tekstregel in

Kies lettertype

€ 32,00

Stel uw vraag over dit product

Stel een vraag over dit product aan de klantenservice. Op werkdagen van maandag tot vrijdag kunt u rekenen op een reactie binnen 2 uur.

* Verplichte velden

Direct uw proefdruk aanvragen

Vraag direct vrijblijvend en kosteloos uw proefdruk aan. U ontvangt op werkdagen binnen 3 uur een proefdruk geheel op maat.

Gewenste opmaak

Proefdruk sturen aan

* Verplichte velden

Direct een offerte aanvragen

Vraag direct en vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt op werkdagen binnen 3 uur een reactie.

Aanvraag

Uw gegevens

* Verplichte velden