Messing naamplaatje 13 x 5 cm

€ 35,00
Inclusief BTW
  • Bestel 2 stuks voor € 33,00 p/stuk
Levertijd:
3 werkdagen
Vragen of advies nodig?
Dan horen wij dat graag. Mail , chat of
bel ons op 085 40 126 43

Productinformatie

De klassieke vormen en het gebruik van gegoten messing maken dit een mooi sierlijke naamplaatje. Om de namen netjes aan te brengen worden deze verdiept verdiept gegraveerd en met een zwarte lak handmatig ingekleurd. Bovendien is het messing behandeld waardoor het minder gevoelig is voor weersinvloeden.

De afmeting is 13 x 5 cm en biedt voldoende ruimte om bijvoorbeeld de voornamen en achternamen of een korte tekst te plaatsen. We leveren deze naamplaat samen met setje messing schroeven waarmee het mooi kan bevestigen op de voordeur of gevel.

Een ding weten we zeker en dat is dat het een kwalitatieve messing naamplaat is waar je lange tijd van kan genieten.

Specificaties

Specificaties
Artikel series-40
Materiaal Messing
Afmeting 13 x 5
Bewerkingstechniek Verdiept graveren / inlakken
Bevestiging 2 boorgaten/schroeven

Onderhoud

Messing kan naar verloop van tijd doffer worden. Dit heeft zijn charme maar niet iedereen wilt dit. Wil je de glans behouden dan kan je het messing naamplaatje voorzichtig poetsen met een zachte doek en koperpoets zoals Brasso.

Proefdruk

Je kan dit product zelf ontwerpen met de ontwerp-module. Hulp nodig bij het ontwerpen? Neem dan contact met ons op of vraag een digitale proefdruk aan.

Hulp nodig?

Heb je een vraag over dit product dan helpen wij je graag verder. Je kan je vraag per e-mail stellen aan info@naambordencentrale.nl, bellen op +31 (0) 85 40 126 43 of gebruik de chatfunctie. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 18:00 uur.

Stel vraag

Copyright © 2016 - 2024 NaambordenCentrale. All rechten voorbehouden.