Pictogrammen

Pictogrammen in meerdere vormen

Pictogrammen zijn er in vele soorten en maten. Veelal worden ze gebruik om bezoekers of gasten de juiste weg te wijzen. NaambordenCentrale levert de meeste gangbare pictogrammen, die eenvoudig online te bestellen zijn. Kiest u voor onze basic lijn, dan ontvangt u een duidelijk pictogram van goede kwaliteit. Uiteraard bieden wij deze pictogrammen aan tegen een scherpe prijs.

De bordjes zijn in meerdere vormen verkrijgbaar. De basic pictogrammen zijn vierkant, maar kunnen ook in een ronde vorm geproduceerd worden. U kunt dus kiezen welke vorm beter past bij de uitstraling van uw bedrijf, of in uw eigen huis. Of gewoon, omdat u het één iets mooier vindt dan het ander. De pictogrammen zijn bovendien voorzien van een zelfklevend stripje, waardoor ze zeer eenvoudig te bevestigen zijn.

NaambordenCentrale levert naast de goedkopere basic pictogrammen, ook varianten van rvs en emaille. De ronde rvs pictogrammen zijn 83 millimeter in doorsnede, waardoor ze goed opvallen. Omdat ze worden geproduceerd van hoogwaardig materiaal, zijn ze ook nog eens een lust voor het oog. Bij onderzoek naar de werking van symboliek is het belang hiervan gebleken, want duidelijkere pictogrammen brengen de boodschap sneller en beter over.

Zelf pictogrammen maken

Ons aanbod blijft groeien, maar het is altijd mogelijk dat u niks geschikts kunt vinden. Geen man overboord, want NaambordenCentrale biedt namelijk ook de mogelijkheid om geheel naar eigen inzicht een pictogram te ontwerpen. Wilt u bijvoorbeeld een volledig eigen en uniek bordje met een bal laten maken voor uw voetbalgekke zoon? Laat het ons weten en we maken er iets moois van.

Ook met zeer specifieke wensen kunt u bij ons terecht. U kunt uw wensen doorgeven, waarna onze ontwerpstudio voor u aan de slag gaat. Alles is in principe mogelijk, zolang u maar een goed idee heeft. U ontvangt dan gemiddeld binnen ongeveer 5 dagen na de start van de productie uw volledig unieke pictogram. Bij emaille kan de levertijd, vanwege het bewerkelijke proces, overigens iets langer zijn.

Pictogrammen online bestellen

Het bestellen van de pictogrammen is eenvoudig. Wanneer u een favoriet heeft gevonden, klikt u op het bewuste exemplaar. U wordt doorgestuurd naar een pagina met extra informatie over het pictogram. U kunt hier onder meer het gewenste aantal bordjes selecteren. Wanneer u dat gedaan heeft, plaatst u de bestelling in de winkelwagen. Vervolgens controleert u nog een keer of alles klopt en kunt u, na het invullen van uw eigen gegevens, betalen.

Mocht u zelf een pictogram willen ontwerpen, dan is het handig om eerst even contact met ons op te nemen. Dat kan via e-mail: info@naambordencentrale.nl, maar bellen is sneller en handiger. Via de telefoon kunt u namelijk snel uw specifieke wensen aan ons doorgeven. Ons ontwerpteam gaat dan snel voor u aan de slag. U ontvangt vervolgens een proefdruk. Zo weet u altijd voordat u uw bestelling plaatst of het ontwerp aan uw wensen voldoet.